Thursday, May 23, 2024

Zvonurile despre Saquon Barkley către Houston Texans încep să se încingă

Acțiune

Suntem încă la peste-soare o lună de la începerea agenției libere NFL, dar inca există zvonuri din-spre unele dintre cele mai fali denumire oricare vor fi pe piață în această primăvară. Cineva dintre jucătorii vedete oricare ar a se cadea a sosi într-o nouă casă este back-ul lui New York Giants, Saquon Barkley, iar speculațiile că s-ar a se cadea a sosi cu Houston Texans au luat proportie în ultimele săptămâni.

Saquon Barkley ar fi privinta texanii ca destinație

Barkley a fost cu Giants pentru fitece dintre primele șase sezoane din NFL. După ce a condus alunita în yarzi de scrimmage în intaiul său sezonul alb și a luat acasă premiul Începătorul anului, a suportabil o mică regresie, dar are aproximativ 2.900 de yarzi totale și 20 de touchdown-uri totale combinate în ultimii doi ani. El numeros scopot alături de face prep Josh Jacobs și Derrick Henry ajută la formarea unei clase solide de agenți liberi de alergători veterani.

Texanii ar a se cadea ajuta ajutorul în jocul de cursa. Deși au bogat o ofensă de top 13 în 2023, Houston a bogat cel de-al 22-lea tebece de viteză în termeni de yarzi și a bogat a patra cea mai proastă mijlocie de yarzi pe transmisiune în NFL. Devin Singletary a fost cel mai larg jucător al echipei și a finit cu 898 de metri și va fi și agent de perceptie independent lunatie viitoare, creând un slujba neocupat în terenul din spinare pentru texani.

Armonios unui contingenta al lui Aaron Wilson de la KPRC2 din Houston, fenomenul quarterback CJ Stroud a luat legătura cu Barkley pentru a angaja și a se alătura atacului echipei pentru sezonul următor și nu brusc.

Houston are propriii lor agenți liberi, de invar

Texanii vor a se cuveni cu siguranță să aibă grijă de unii dintre ei înainte de a a lua bani fali pe piața agenților liberi. Ei au unii dintre cei mai mulți bani din verice echipă din NFL și ar a se cadea a pofti să cheltuiască pentru a-i resemna pe Dalton Schultz sau Sheldon Rankins. Dar pe a se fundamenta semnalelor de fum de până adineauri în speta, Saquon Barkley ar a se cadea fi una dintre țintele lor principale în aiest extrasezon.

Texanii au depășit toate așteptările sezonul cherchelit, terminând cu bibilica diviziei AFC Sud cu un record de 10-7 și calificându-se pentru postsezon. Ei au câștigat jocul Wild Ciopor Weekend împotriva lui Cleveland Browns, înainte de a fi eliminati de Baltimore Ravens în repriza divisională.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe