Sunday, April 21, 2024

Zverev își continuă forma puternică la Miami pentru a ajunge în semifinale, urmând să se confrunte cu Alcaraz sau Dimitrov

Acțiune

Alexander Zverev a intrat în semifinalele de la Miami Open cu un triumf în seturi drepte inspre lui Fabian Marozsan.

Numărul 57 universal, Marozsan, îi supărase inca pe Holger Rune și Alex de Minaur în această săptămână, dar Zverev s-a verificat a fi un pas excesiv mult, deoarece germanul și-a revendicat locul în ultimele scaunas la Miami pentru premiu dată din 2018 cu un 6-3 7-5. biruinta.

Nefiind ingrosat limba numaidecat nici un set in eveniment, Zverev va fi confient ca isi va persista candidatura pentru marire si se va compara in reluare cu castigatorul de la Carlos Alcaraz v Grigor Dimitrov, fiecare joi joi va rula mai incet.

Zverev a bogat constrangere de tocmai două încercări pentru a bate serviciul adversarului său, ungurul fiind indatorat să plătească pentru o succesiune de erori neforțate.

Au existat tatuaj că Marozsan începea să crească în joc, totuși, deoarece a forțat un punct de vedere de break pe fiecare nu a reușit să-l transforme.

Zverev a rezistat să încheie intaiul set, deși limbajul său fizic a sugerat că ar fi fost puțin frustrat de greșelile fiecare se strecoară în jocul său.

Arbitrul a suportat greul iritației lui Zverev când a fost avertizat pentru o încălcare a cronometrului. Dezacordul a continuat în pauză, în rodul-pamantului ce al doilea set a continuat cu serviciul până când Zverev și-a asigurat în cele din urmă al doilea break al meciului pentru a confectiona 7-5 și a încheia victoria.

Zverev s-a grăbit să-și laude adversarul în interviul său de după intalnire.

El a spus: „Fabian este un jucător hidos, a făcut un intalnire fabulos.

„În intaiul set eventual l-am nestapanit, ceea ce mă bucur că pot confectiona. Dar în al doilea set, vizibil că tocmai mă ținem cateodata, explicit îmi lua racheta din mâini.

“Cred că a jucat cel mai bun ping-pong al său, mai stilat în partea din spinare a setului doi.”

În cazul în fiecare Alcaraz traversa prin întâlnirea sa cu nepieritor direct Dimitrov, cesta va ctitori o reiteratie a sfertului de finală la Australian Open la începutul acestui an, fiecare l-a văzut pe hispanic să piardă surprinzător în fața lui Zverev în scaunas seturi.

imagine

Alexander Zverev v Carlos Alcaraz – momentele importante la Australian Open

Transmiteți în curent acțiuni de ping-pong de top, inclusiv Openul Frantuzesc, în sfoara pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe