vineri, aprilie 12, 2024

Zach Edey vs DJ Burns, care jucător își poate conduce echipa la Campionatul Național?

Acțiune

După un alt weekend captivant de March Madness, Sfarsit Four este pregătit. Pe o sectiune a bracket-ului, UConn Huskies cu cap de seama #1 se va compara cu Alabama Crimson Tide #4. UConn este duium favorită în acel joc și pentru a câștiga totul. Celălalt strivi din Sfarsit Four 2024 este de urmărit la televiziune sâmbăta aceasta.

Există întotdeauna curse improbabile cine au loc în turneu în fitece sezonul alb. Povestea Cenușăreasa din iest an este NC State Wolfpack și un duium om memorabil DJ Burns. Un joc se află între Wolfpack și Campionatul Național. Cel mai solemnel joc al sezonului este sâmbăta aceasta când se confruntă cu Zach Edey și Purdue, cap de seama #1. Toată lumea va urmări bătălia de jos dintre DJ Burns și Zach Edey. Meciul începe sâmbăta aceasta la 6:00 pm EST.

NC State vs. Purdue va fi o comparatie la categoria insarcinata între DJ Burns și Zach Edey

Pentru Purdue Boilermakers, era de așteptat să fie în iest loc. Team a decedat în mod penibil sezonul ofilit în intaiul tur al turneului NCAA. Purdue știa că nu și-au impresionat potențialul în 2023. Moneda lor cea mai importantă, Zach Edey, s-a întors pentru sezonul 2024 și a fost cel mai bun jucător din baschetul universitar. La dimensiunea lui, fitece echipă se confruntă cu subiect de a încerca să-l păzească pe presupusul Jucător Național al Anului 2024.

Edey are o mijlocie de (25,0) puncte, (12,2) recuperări, (2,0) pase decisive și (2,2) blocări pe strivi în iest sezonul alb. Aceasta este producția de elită cine a dus imbraca în Sfarsit Four. Singura persoană cine are șansa de a egaliza rezultatele lui Edey și de a-i a plati un joc ostenitor în defensivă este DJ Burns de la NC State. El a fost un perciuni al fanilor pe tot parcursul turneului și a ajutorat să conducă imbraca la premiu lor Sfarsit Four de la începutul anilor 1980. A fost o cursă istorică pentru Wolfpack, cine caută să fie cei cine îl pot învinge pe Purdue.

Analistul de baschetbal al colegiului CBS Sports Jon Rothstein a remarcat că aceasta este o „comparatie de tip David împotriva lui Goliat”. Zach Edey are 7 cracana și scaun și este colea nesuferit de păzit. DJ Burns de la NC State are 1,8 metri și va a fauri tot posibilul pentru a-l împiedica pe Edey să nu ajungă la fotografiile sauca de rutină. În Elite 8 vs. Tennesse, Zach Edey a indiscutabil un record în carieră de 40 de puncte și a obținut 16 recuperări. Pesemne DJ Burns să joace cel mai bun joc din cariera sa sâmbătă și să-și ajute imbraca să-l învingă pe Purdue? Conectați-vă în iest weekend și urmăriți pentru a cuprinde această coliziune epică în Sfarsit Four.

CITIT  Rio Ferdinand consideră că performanța lui Gianluigi Donnarumma împotriva Barcelonei este dezastruoasă

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe