Sunday, April 21, 2024

Yamamoto este bombardat în prima apariție pentru Dodgers, durează doar 1 repriză

Acțiune

Există o mulțime de hype și patima în jurul lui Los Angeles Dodgers pentru sezonul 2024 MLB, și pe bună lege. Una dintre cele mai bune echipe din ligă în ultimul decada, LA a făcut câteva mișcări serioase în extrasezon pentru a a crea unele dintre cele mai creste denumire disponibile în fotbal. Și, deși este un iarna indelung, cu o mulțime de jocuri rămase de jucat, debutul pentru una dintre noile lor vedete cu un preț strans nu ar fi tare trece cu indelungat mai rău.

Yamamoto se luptă tare la debutul Dodgers

Sunt încă la câteva zile distanță de „Ziua de crapare” oficială a sezonului 2024 din Decisiv League Baseball, dar un eveniment suigeneris a început săptămâna aceasta, deoarece două echipe își încep programul mai timpuriu decât orisicine altcareva. Dodgers au jucat împotriva San Diego Padres în Coreea de Sud săptămâna aceasta, cunoscută sub numele de „Seoul Series”, oricare a prezentat două meciuri în încercarea de a a creste granițele ligii.

Am văzut un mix de rezultate în timpul celor două concursuri. Dodgers, conduși de noul sosire Shohei Ohtani, au reușit să obțină o succes în intaiul joc cu un scor de 5-2, coborând cu piciorul vertical în fața a 16.000 de fani coreeni.

5 alergări renunțate în rata de asigurare repriză

Totuși, în inserare următoare a fost o altă nascoceala. Yoshinobu Yamamoto a scris cel mai intins intelegere pentru un pitcher din istoria MLB în timpul extrasezonului, oferind Los Angeles-ului încă un potențial superstar pe oricare să îl aștepte cu nerăbdare. Dar lucrurile nu ar fi tare trece cu indelungat mai rău pentru fenomen antropogenic; în intaiul său debut cu echipă. Yamamoto a autorizatie o lovitură pe intaiul său lans, oricare s-a metamorfozat într-o rata de asigurare repriză dezastruoasă de 5 alergări, oricare a fost tot ceea ce a bubuire înainte de a fi înlocuit pe movilă.

După un joc, a rigla lui de statistică arată 0-1 cu o efectivă de 45.00. Dodgers au apus la loviturile de departajare cu scorul de 15-11.

Există, fireste, vreme infatuat pentru a inzdraveni problemele, deoarece baseballul prezintă cele mai regulate jocuri de iarna din fiecare dintre cele scaunas sporturi majore din America de Septentrion. Dodgers se vor a mangaia de o pauză frumoasă înainte ca cea mai intins bucata a sezonului hotarat să înceapă, pe oricare o vor a reincepe joi, 28 germanar, când se vor înfrunta cu St. Louis Cardinals.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe