vineri, aprilie 12, 2024

Wozniacki îl învinge pe Kessler în victoria dominantă în primul tur la Charleston Open

Acțiune

Caroline Wozniacki a obținut o izbanda dominantă 6-0 6-1 împotriva lui McCartney Kessler în intaiul tur al Charleston Open.

Kessler, oricare a câștigat un rang WTA 125 la Puerto Vallarta Open în faur, a progresat la tabloul nodal al evenimentului pe zgură de la Charleston ca un învins baftos.

A fost implinit uluită de adversara ei din intaiul tur, ieșind din turneul WTA 500 în oarecum 61 de minute.

Wozniacki a ofilit prin intaiul set cu un răspuns diminuat, rupându-l pe Kessler de trei ori.

Părea ca și cum Kessler și-ar a merge a trage drumul înapoi în întâlnire în setul al doilea, spărgându-l pe Wozniacki curand, când a receptionat conducerea cu 1-0.

Dar fosta No. 1 mondială a revenit în anii, când a câștigat șase jocuri în sirag rapidă pentru a încheia victoria.

Wozniacki o făcea să se întoarcă la Charleston Open după o absență de cinci ani. Și-a încheiat pensionarea de trei ani din sportul alb, curs în oricare a avere doi copii, în secerar 2023.

Tânăra de 33 de ani a câștigat Charleston Open în 2011 și a bogat în finală în 2009 și 2019. De magie, ea nu a defunct niciodată înainte de sferturile de finală de la Charleston.

Următoarea va fi Anhelina Kalinina, oricare a ticnit o repetare în turul doi ca cap de insirare a 15-a.

Va fi a doua oară când Wozniacki se va intalni cu Kalinina în tot atâtea săptămâni, aceasta din urmă revenind dintr-un set pentru a a jubila în turul doi al Miami Open ciclu trecută.

Între curs, Magda Linette a înregistrat o izbanda directă 6-3 6-4 împotriva Petrei Martic pentru a funda o paritate împotriva Dayanei Yastremska.

Transmiteți în curent acțiuni de sportul alb de top, inclusiv Openul Frantuz din 2024, în nemijlocit pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe