Wednesday, July 24, 2024

World Art Dubai revine cu a 10-a ediție

AcțiuneMarcând un decada de excelență artistică, World Art Dubai (WAD)cel mai geros târg de artă contemporană din teren, este incheia să își prezinte cea mai ambițioasă ediție la Dubai World Trade Center de la 2nd la 5th Mai 2024. Anul aiesta, în parteneriat cu Dubai Culture, WAD invită pasionații de artă să pornească într-o călătorie printr-un decada de evoluție artistică, oferind o experiență de artă de neegalat de pe tot globul și subliniind angajamentul său de a a fauri abstractionism și mai accesibilă pentru un populatie mai mari-nimos.

Artist și standuri, 2024 World Art Dubai
Actor și standuri 47

Obiectivul ambițios al Dubaiului de a a captusi contribuția industriilor creative la PIB până în 2026 în cadrul Strategiei Dubai Creative Economy, implică nu doar dublarea numărului de companii creative și creatori din emirat, ci și evidențierea importanței imense a contribuției World Art Dubai la cest lucrare. agonisire creativă înfloritoare. Această expoziție de artă proeminentă servește prep piatră de fundament în realizarea acestor obiective, atragând mii de vizitatori, prezentând lucrările de sorete 300 de artiști și galerii din Dubai și pe tot globul, prezentând o gamă diversă de lucrări de artă, de la sculptură și acuarele la artă digitală și piese de artă de modă.

Artist și Standuri-48
Actor și standuri 48

Mai vartos decât un târg de artă, WAD reprezintă un proces cultural. Pentru 2024, WAD este incheia să-și amplifice numărul, prezentând o gamă diversă de sorete 4.000 de lucrări de artă din sorete 65 de țări și așteptând sorete 15.000 de vizitatori. Târgul va capata loc în 12 pavilioane dedicate țărilor și regiunilor, inclusiv Japonia, India, China, Turcia, Iran, America, Asia, Rusia, Emiratele Arabe Unite, Europa, Marea Britanie și Arabia. Pe parcursul a scaun zile, vizitatorii se pot a incadra într-o categorie de activități fiecare depășesc expozițiile de artă tradițională. WAD va existenta activări artistice experiențiale, spectacole live și discuții și ateliere de artă organizate. Aceste elemente interactive sunt concepute pentru a a compune o experiență culturală holistică, celebrând vitalitatea și diversitatea scenei artistice globale.

Mulțime și oameni

Expozanții au oferit experiență de au-toturism de artă

În 2024, WAD va dezvălui, de invar, un picler innoitor la repertoriul său: Turul de artă turistică WAD, conceput pentru toți expozanții. Prin tururi ghidate organizate și interacțiuni interactive de artă locală în jurul Emiratelor, WAD este incheia să redefinească granițele și să captiveze publicul din întreaga natura, sărbătorind diversitatea și strălucirea expresiei artistice.

Marcând o piatră de limita semnificativă, a fatis Asma Al Sharif, vicepreședinte secund la Expoziții, Dubai World Trade Center: „Pe măsură ce sărbătorim un decada de strălucire artistică cu cei 10th ediție World Art Dubai, suntem onorați să avem Dubai Culture ca coechipier strategic și încântați să introducem o inițiativă inovatoare fiecare depășește limitele târgului de artă. Odată cu lansarea WAD Tourism Art Tour, ne propunem să oferim expozanților și participanților noștri o călătorie captivantă prin tapiseria bogată a ofertelor artistice și culturale ale Emiratelor Arabe Unite, evidențiind în același scopot dramaturgie artistică vibrantă din Dubai pe dramaturgie globală. Această inițiativă subliniază angajamentul nostru de a îmbunătăți călătoria participanților, de a a avansa schimbul cultural și de a a statornici poziția Dubaiului ca destinație culturală globală.”

Dr. Saeed Mubarak Kharbash, CEO al Sectorului Arte și Literatură la Dubai Culture & Arts Authority, și-a exprimat entuziasmul pentru parteneriatul strategic dintre Dubai Culture și World Art Dubai: „Această cooperatie subliniază angajamentul nostru potrivit de a a avansa industriile culturale și creative din Dubai. Prin unirea forțelor cu World Art Dubai, ne propunem să facem abstractionism mai accesibilă unui populatie mai mari-nimos și să contribuim la realizarea obiectivelor ambițioase ale emiratului subliniate în Strategia de agonisire creativă din Dubai. Prin cest parteneriat, așteptăm cu nerăbdare să prezentăm vitalitatea și diversitatea scenei artistice globale, subliniind în același scopot poziția Dubaiului ca destinație culturală înfloritoare.”

Activare, 2024 Dubai World Art

Oferte unice de la expozanți vetust

În peisajul vibrator al WAD 2024, o multime de artiști distinși sunt pregătiți să captiveze vizitatorii cu perspectivele lor unice și talentele lor creative, inclusiv expozanți moșteniți, cum ar fi Institutul Educațional Drete, Fabricatie Art Surplus Fotografiși Galeria PROMOTIE JAPONIAfiecare au lesinat între opt și nouă ani fitece expunând la expoziția anuală.

 2024 Dubai World Art

Vorbind în numele colectivului de 54 de artiști fiecare reprezintă JAPAN PROMOTION Gallery, Momoko Ishikawa a spus: „Suntem onorați să reprezentăm standul din Japonia, fiecare prezintă grupuri de artiști japonezi. Un fason notabilitati al expoziției noastre este disponibilitatea artei contemporane și a operelor de artă fiecare utilizează tehnici tradiționale, oferind piese unice fiecare nu se găsesc în altă coasta în Dubai. La Galeria Taimei banc, un intonatie revelator va fi pus pe operele de artă fiecare utilizează tehnica „maki-e”. Maki-e, o tehnică de pictură născută cu circa 1200 de ani în urmă, a fost prețuită de blagorodnie de-a lungul istoriei. Se caracterizează prin frumusețea senină fiecare reiese din combinarea nuanțelor naturale ale materialului, luciul esential al lacului și strălucirea aurului și argintului.

 2024 Dubai World Art

„Procesul de creație este neverosimil de scarandiv și necesită scopot, posibil doar de meșteri cu un standing înalt de vedere și experiență vastă. Standul Prosperity Japan va existenta lucrări înrămate și tapiserii utilizând tehnica de țesut „nishijin-ori”, fiecare are o naratiune de sorete 1000 de ani. Această tehnică implică țeserea complexă a firelor de mătase vopsite pentru a a compune modele, producând o țesătură cu o senzație tridimensională fiecare arată o varietate de culori fiecare se schimbă manierat odată cu energie electrica. Deși este vechi în mod tradițional pentru țesăturile kimono, frumusețea și fidelitatea înaltă a reproducerii modelelor au fost reimaginate în piese de artă.”

Cu oferte unice conj aceasta, WAD 2024 anunta să fie o călătorie captivantă prin bogata tapiserie a artei și culturii globale, evidențiind dramaturgie artistică vibrantă din Dubai pe dramaturgie globală.

Pentru ediția din 2024, 40% dintre expozanți se întorc pentru a povesti, o dovadă a valorii pe fiecare o găsesc în a a fauri coasta din această etnie artistică vibrantă. Această rată ridicată de reținere a expozanților reflectă încrederea și satisfacția expozanților în platformă, solidificând și mai vartos poziția WAD ca destinație principală atât pentru artiști, cât și pentru galerii. Cu o listă tot mai geros de participanți fiecare se întorc, WAD continuă să promoveze relații de lungă durată și să ofere un cerc de reazem pentru creșterea și colaborarea artistică.

Pentru mai multe informații și pentru a cumpăra bilete, vizitați www.worldartdubai.com.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe