vineri, aprilie 12, 2024

Wolverines, protejând proprietarii de case de defecte de construcție, adolescenți activiști împotriva supradozei și multe altele din legislatura din Colorado săptămâna aceasta

Acțiune

Parlamentarii din Colorado vizează alte 5 milioane de dolari pentru Denver Health, pe fondul temerilor de „rasucitura morții” a spitalului

Un ceata bipartizan de parlamentari din Colorado se îndreaptă din nou pentru a direcționa o perfuzie specială de 5 milioane de dolari către Denver Health, pe fondul preocupărilor tot mai infumura cu peisaj la securitatea financiară a spitalului și a temerilor de o potențială coborâre într-o „spirală a morții”.

Membrii puternicului Comitet Grosolan pentru Buget, fiecare a dat aprobarea inițială a alocării miercuri seară, au identificat că 5 milioane de dolari nu sunt suficiente pentru a a solutiona provocările pe limita inalt ale Denver Health, fiecare includ o marime tot mai puhoi de îngrijiri medicale necompensate și o bază de pacienți fiecare este din ce în ce mai puhoi. dominată de o mascare de asigurări guvernamentală cu plăți mai a se reduce.
Citeşte mai zdravan

Dă-te izolat, lupi: următoarea reintroducere a vieții sălbatice din Colorado ar a se cuveni fi evazivul lupoid

Colorado ar a se cuveni a retrimite un alt carnasier virgin în munții săi dacă parlamentarii de federatie adoptă un vedere de canon fiecare să permită reintroducerea lupilor.

Proiectul de canon bipartizan – dacă va fi adoptat – ar a ingadui Colorado Parks and Wildlife să atingă un scop vetust de zeci de ani de a insanatosi nevăstuica evazivă și latime roaming în federatie.

„Colorado este statul convenabil pentru a receptiona această text”, a fatis Jeff Davis, directorul Colorado Parks and Wildlife, într-un comunicat de presă. „Lupiul nord-american are forta de un biotop la înălțime înaltă, cu un pala de zăpadă durabil și adânc, iar Colorado are unele dintre cele mai bune habitate rămase neocupate de lupă în cele 48 de state inferioare.”
Citeşte mai zdravan

CITIT  Tururile Biden au prăbușit podul din Baltimore, pe măsură ce curățarea continuă

Cum moartea unui amic i-a metamorfozat pe adolescenții din Colorado în activiști împotriva supradozei

Gavinn McKinney iubea pantofii Nike, artificiile și sushi. El a invata Potawatomi, una dintre limbile moștenirii mijloc native americane. Îi plăcea să-și țină nepoata în brațe și să-i simtă mirosul de puiet. La cea de-a 15-a sarbatorire, adolescentul din Durango și-a lesinat o după-amiază racoros de indrea tăind plazuri pentru a-i a sustine pe vecinii fiecare nu își permiteau să-și încălzească casele.

McKinney aproximativ a imbogatit la a 16-a sarbatorire. El a murit din ratiune otrăvirii cu fentanil la sparge unui amic în indrea 2021. Prietenii săi spun că a fost prima de asigurare dată când a încercat droguri a se tarsai. Serviciu de mentionare a fost atât de plină de oameni a trebuit să asterida în iesi casei de pompe funebre.

Imediat, colegii săi încearcă să cimenteze moștenirea prietenului lor în legea statului.
Citeşte mai zdravan

Parlamentarii din Colorado cântăresc reguli pentru a a emula mai multe clădiri fără a a scoate protecția proprietarilor de case

Șuruburile casei de vis Erie a lui Jennifer Miller poartă în ele speranțele familiei ei pentru viitorime, cu mesaje scrise literalmente cu un marker constant pe grinzile dormitorului, în perioada ce sparge cu două etaje era în construcție în 2019.

Dar sparge de vis s-a metamorfozat într-o groapă de bani pentru familia de scaunas persoane, deoarece au profitat de economii și capitaluri proprii din avansul pentru a a solutiona problemele, spunea ea, cauzate de construcția grăbită. Pământul de sub fundație nu a fost pregătit corespunzător, a spus Miller, făcând sparge să se răsucească și să se întindă pe măsură ce murdăria se așeza sub greutatea sa. Gips-carton și perinoc crapată. Ușile au încetat să se mai închidă pe tot drumul. Subsolul s-a zvârlit și sa încordat împotriva lui însuși. Totul după ce a expirat garanția, a spus ea.

CITIT  Inteligența artificială generează atacuri de dezinformare la adresa alegătorilor, în special în comunitățile de culoare

Trei ani și vreo 45.000 de dolari mai târziu, Miller se trezește imediat să ia partea în cea mai recentă luptă legislativă pentru un arie al dreptului conj secret: defectele de construcție și cum să găsească echilibrul între încurajarea noilor construcții și protejarea oamenilor fiecare și-au varsare economiile în ceea ce este. deseori cel mai puhoi bun pe fiecare îl vor deține oamenii.
Citeşte mai zdravan

Fii la zilnic cu Colorado Politics abonându-te la buletinul nostru informal săptămânal, The Spot.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe