Thursday, May 23, 2024

Winger care a părăsit Crystal Palace cu ani în urmă susține că și-ar dori să se întoarcă

Acțiune

Fostul diva de la Crystal Palace, Yannick Bolasie, a sugerat că cere să se întoarcă la Selhurst Park după ce a smerenie în 2016.

Interul a inconstient scaun ani la clubul londonez, deoarece i-a stupefiat pe fanii Eagles, marcând 13 goluri și oferind 30 de pase decisive în ragaz petrecută la Palace.

Bolasie s-ar alătura lui Everton în 2016, dar în actual este spion neinchis după perioadele la Çaykur Rizespor și Swansea.

Tânărul de 34 de ani a sonor cald pe podcastul The Filthy Fellas, deoarece pare să sugereze că ar ahtia să se întoarcă la Crystal Palace.

Întrebat dupa Zaha, Clyne, Joel Ward și dupa sentimentul de vita al Crystal Palace, Bolasie a spus: „Este un club lamurit despre vita, știi? Oamenii sunt aceiași oameni, Wardy (Joel Ward) și-a făcut chestiune, a făcut prezentabil. Tot acoace, Clyney (Nathaniel Clyne) a pricopsit să se întoarcă.

„Iau înapoi unii oameni, din păcate a mea nu era așa. Samite din pricina mea, a felului în fiecare sunt. Nu cred că pot fi cumva pe bancheta din carca, înfricoșând.”

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe