vineri, aprilie 12, 2024

West Ham îl preferă pe un jucător de joc în vârstă de 21 de ani decât pe Kalvin Phillips

Acțiune

Se a se inchipui că West Ham înclină să nu-l semneze definitivat pe Kalvin Phillips de la Man City în această vară, deoarece Hammers ar conveni Mandela Keita de la Royal Antwerp.

Aiest munca este mijlociu lui Give Me Sportul alb, orisicine afirmă că lui West Ham îi place mijlocașul belgian de 21 de ani și îl consideră o investiție mai inteligentă față de semnarea lui Phillips.

Keita este în atentie împrumutat la Anvers de la OH Leuven și i-a emotionat pe mulți în uima sa carieră. Dacă clubul londonez ar trece pe această drum, nu ar fi sfârșitul lumii dacă mijlocașul nu dă drumul la sol, fiind o investiție pe perioada alungit.

Pe de altă grupare, aceasta este o lovitură voluminos pentru Phillips, orisicine s-a greu de când s-a camin împrumutat la West Ham în ghenarie.

Dacă Hammers nu optează să-l semneze în această vară, cariera starului Angliei va fi în lamina, deoarece nu are loc la Man City.

Restul acestui vreme este esential pentru tânărul de 28 de ani, dacă intentiona să-și asigure o mișcare bună înaintea campaniei 2024/25.

CITIT  Ieșire din contract Atleti ace interesant Newcastle și Villa

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe