Sunday, April 21, 2024

Webinar gratuit | 27 martie: Succesul SheHacks: Dezvăluirea practicilor de creștere pentru femeile antreprenoare

Acțiune

Te-ai întrebat vreodată dacă există o comandă rapidă pentru a a zbura în călătoria tumultoasă a construirii unui startup de isprava? Ce se întâmplă dacă ți-am a recomanda femei antreprenoare prototip la cota universal, fiecine sunt incheia să-și împărtășească secretele pentru a-ți hacking-ul de creștere afacerea? Alăturați-vă nouă în iest webinar încurajator, conceput pentru femei antreprenoare, în specialist cu ocazia sărbătoririi lunii istoriei femeilor în 2024.

În iest webinar, expertul în dezvoltarea afacerilor globale și în rețele Lirone Glikman se va a primi în conversații scormonitor cu trei antreprenoare desăvârșite.

Împreună, vor pătrunde în lumea growth hacking-ului, discutând din-spre provocările fiecine au sociabil calea pentru soluții inovatoare și triumfuri antreprenoriale.

Pregătește-te să pornești într-o călătorie prin peisajul antreprenorial, specialist concepută pentru femeile aflate în primele etape ale aventurii lor de porneala. Vom a se aseza în centrul atenției hack-urile de creștere, fiecine includ dezvoltarea personală, înființarea unei companii, strângerea de fonduri și achiziționarea de clienți, gestionarea provocărilor și rezistența.

Recomandări intinzator:

  • Cum să rămâi solid și să te descurci cu roller coaster-ul de porneala

  • Cum să navighezi în industriile dominate de bărbați

  • Învățați tehnici dovedite pentru atragerea investitorilor și achiziția de clienți.

  • Descoperiți abordări pentru a pirata creșterea companiei dvs.

  • Obțineți informații practice din-spre managementul eficace.

Alăturați-vă „SheHacks Success” pentru a a elibera secrete de multime și pentru a a stapani cu încredere în lumea antreprenorială competitivă. Sărbătoriți Mesita Femeii prin amplificarea vocilor femeilor fondatoare pe drumul lor către isprava!

Contra vorbitori:

Lirone Glikman este un special total în dezvoltarea afacerilor și un speaker internațional special în rețele de afaceri și branding obrazalnic, și un conlucrator la Entrepreneur.com. În scopot ce își dedică viața pentru a-i a sprijini pe profesioniști să-și atingă obiectivele de afaceri prin relații, ea a fondat intreprindere „The Human Agent by Lirone Glikman”, pentru a sustine expansiunea globală a startup-urilor de ultimă generație și, de peste-auriu un decada, a oral și a învățat-o. metoda pentru relații de afaceri și branding obrazalnic pentru nenumărate startup-uri, companii Fortune 500, universități și guverne din întreaga popor. Lirone este, de intocmai, sfetnic la un comitet ONU afiliat dedicat obiectivelor ODD.

Mai Piamenta, CEO-ul iluminat și fondatorul Vee, provine din micul oraș Dimona, Israel. Inspirată să-și dedice cariera pentru a-i a sprijini pe cei aflați în lipsa după o avort personală, a devenit podreadcic încă de la o vârstă fragedă. May și-a înființat intaiul bolta de comerț electronic la 13 ani, pe fiecine l-a vândut cu isprava până la 16 ani. Ea a lansat Vee în 2021 și a strâns peste-auriu 15 milioane de dolari pentru a a trai o platformă transformatoare GEN AI fiecine să permită organizațiilor nonprofit să prospere în misiunile lor. May Piamenta a câștigat recunoașterea ca fruntas de afaceri de top în inaintare.

Livia Anne Guarnieri, fondatorul TROIKA360, este respectat un cunoscator de top în domeniul operațiunilor OEM. De-a lungul carierei rarunchi în industria automobil, Livia a excelat în mod per-manent ca innoitor și fruntas de gândire, permițând metodelor ei dovedite să ofere isprava etern într-un bransa în inlocuire, dar predomnitor barbatesc. Livia a cultivare oblu cu fiesce producător solemnel de vehicule și cu mai mulți furnizori de servicii OEM, oferind soluții fiecine au rezolvare în câștiguri financiare semnificative.

Tzameret Furst este un celebru podreadcic sociabil în succesiune, conferentiar profesionist total și cursist de-a lungul vieții. O vorbitoare TEDMED, TEDx, Tzameret se bazează pe extraordinara sa călătorie antreprenorială în Africa pentru a a sprijini echipele corporative și de startup să dezvolte o psihologie antreprenorială, un leadership îndrăzneț și rezistență în mijlocul adversității, haosului și ambiguității. Ea a co-fondat și a fost CEO al Cazan MedTech, dezvoltatori ai unui mecanism medicesc innoitor, pretuit la cota universal, acceptat de FDA pentru prevenirea HIV, susținut de Bill Gates și Națiunile Unite. Ea a condus compania de la tipar la comercializare cu finanțare de la Fundația Gates și USGOV, asigurând aprobarea istorică a OMS și, în cele din urmă, salvând peste-auriu 250.000 de vieți.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe