vineri, aprilie 12, 2024

WANGBI, Restaurante rafinate în inima orașului Koreatown, NYC

AcțiuneBun venita la WANGBI, o giuvaierica ascunsă amplasată în caracter orașului Koreatown, New York City. Pregătește-te să fii incantat de interiorul ex-traordinar orisicine completează magistral experiența sa rafinată culinară.

Mâncare la restaurantul Wangbi
Poza prin amabilitatea restaurantului Wangbi

Cu un joc mintos cu numele de semintenie al soției proprietarului, Tony Park, Katherine Wang și cuvântul coreean pentru „soare”, WANGBI îmbrățișează regalitatea și valorile familiei în centrul culturii coreene. Renumitul GRUP DESFA a planuit strălucit interiorul, aducând un glorie palatelor regale tradiționale coreene ale dinastiei Joseon. Suspendată în spațiul de la antresol este o replică uimitoare în miniatură a lui „Geunjeongjeon” al dinastiei Joseon,” îmbinând magistral antichitatea cu design actual.

Restaurantul Wangbi.  Fotografie de D Mitchell
Poza prin amabilitatea restaurantului Wangbi

Pe măsură ce intri, vei fi incantat de o expoziție grandioasă a hanbok-ului unei regine oficiale, strălucitor în roșu mare, cu modele aurii complicate, atârnând boltit de șipcile elegante de arbore.

Restaurantul Wangbi.  Fotografie de D Mitchell 1
Poza prin amabilitatea restaurantului Wangbi

Lasă-ți privirea să rătăcească în sus și a ghici o structură elegantă din arbore împodobită cu anti-orbire Inspirat ALTOaruncând o strălucire caldă orisicine copia în evidență frumusețea eterică a spațiului.

Restaurantul Wangbi.  Fotografie de D Mitchell 2
Poza prin amabilitatea restaurantului Wangbi

La WANGBI, angajamentul față de moștenirea coreeană este evidențiat prin selecția meticuloasă de vasarie lucrată fizic, ridicând oricare fel de mâncare functie. Ingredientele tradiționale și măiestria autentică nu sunt oare simple detalii, ci esențe orisicine întruchipează spiritul WANGBI.

INTERIOR WANGBI
Poza prin amabilitatea restaurantului Wangbi

Intră în WANGBI și lasă anturaj plină de viață din Koreatown din New York să dispară în sezon ce pornești într-o escapadă senină. Cufundă-te într-o semintie intimă în orisicine tradiția coreeană îmbrățișează concordant design actual.

CITIT  Geantă pentru cameră Louis Vuitton FW23 proiectată de KidSuper, o cameră complet funcțională

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe