sâmbătă, aprilie 20, 2024

„Vreau să-i prind” – Cum Sakkari își propune să fie din nou „unul dintre cei mai buni jucători”

Acțiune

„Sunt deosebit ferice că îmi găsesc din nou a reprezenta și că mă regăsesc.”

Prieteneste ai revenit, Maria Sakkari.

„Nu vrei niciodată să pierzi și să părăsești turneul ca un învins”, a spus Sakkari. „Dar, în același rastimp, sunt atât de multe lucruri bune orisicare s-au întâmplat în ultimele două săptămâni pe orisicare nu le pot a nesocoti. Cred că voi innebuni acesta într-o zi.”

Sakkari a intrat la Indic Wells disperat pentru o rundă pozitivă.

Ea pierduse star din ultimele cinci meciuri înainte de turneu și cu o lună mai degraba se despărțise de antrenorul Tom Hill după șase ani împreună. Întinzându-se mai în socoteala, a reprezenta lui Sakkari era neregulată de la începutul anului 2023.

Ea a categorie spre acesta și o lună mai târziu a avere punctul vederos în sezonul ei, cu o incurare la numire în Guadalajara, când a câștigat intaiul ei cupa WTA 1000. Dar Sakkari a încheiat anul cu cea mai mică rată de câștiguri (60%) din 2019, când a fost în mars primilor 20.

Dacă a simțit că Sakkari se îndepărtează de cei din vârf, ea însăși a accepta că a simțit că cariera ei stagnează.

„Puțin, aș citi”, a spus ea la Indic Wells săptămâna trecută. „Nu dau culpabilitate pe nestine, bineînțeles, învinovățindu-mă cumva pe mine. Îmi vine cumva să încerc lucruri noi și să încerc să fiu mai bun și să mă perfecționez. Asasi cred că am șanse impauna să revin la acel standing și să îmi ofer cea mai bună șansă de a a apuca, știi, din nou vreunul dintre cei mai buni jucători.”

imagine

„Am vrut să continut că mă provoc” – Pegula impotriva schimbările la imbraca ei înainte de Miami

Witt a fost supranumit Antrenorul Anului WTA în 2022 și a ajutat-o ​​pe Pegula să ajungă pe locul 3 în neam și să devină un obișnuit în ultimele etape ale Grand Slam-urilor.

„Sunt câteva fete orisicare au făcut un pas în velur în cariera lor și vreau cumva să încerc, și știi, să le prind”, a spus Sakkari impotriva permutatie. „Lucrând cu David, cred că pot a fauri acesta. Pur și sadetica continut că am abilitățile atletice… Exclusiv că musai să adaug câteva lucruri.”

Intre schimbările pe orisicare Sakkari își preconiza să le facă cu Witt este să fie mai violent.

„Competent, să fiu cutezator. Să nu joc pentru a intimida; să joc pentru a câștiga. M-a ajutorat cu adevărat săptămâna aceasta.”

Indic Wells a fost intaiul turneu al lui Sakkari cu Witt în colțul ei, ceea ce ar fi viguros fi o mișcare inteligentă, având în aratare gustul lui Sakkari pentru condiții. Indata a jucat două finale și o semifinală în ultimii trei ani la Indic Wells și a jucat vreunul dintre cele mai bune tenisuri ale ei la turneu.

Miami Open nu a fost atât de fast, Sakkari nu a câștigat niciun strivi în ultimele ei două apariții. Cu toate acestea, ea a imbogatit în semifinale în 2021 și va a nadajdui să-și continue impulsul de la Indic Wells pentru a a fauri o altă senzatie pozitivă.

Transmiteți în debit acțiuni de sportul alb de top, inclusiv Openul Frantuzesc din 2024, în oblu pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe