Sunday, April 21, 2024

VRAI colaborează cu stiliști celebri Petra și Meehan Flannery

AcțiuneConstruind viitorul bijuteriilor cu diamante, faceți cunoștință cu califica de bijuterii din Los Angeles, VRAI. Cunoscuți pentru diamantele lor cine sunt produse în propria lor turnătorie certificată cu nula emisii (alimentată cu tarie 100% regenerabilă), le oferă stimaților lor clienți capacitatea de a-și tăia propriul adamant nefinisat pentru a a compune bijuterii durabile – iar aceasta este o ofertă integral personalizată. .

ADEVĂRAT Petra
ADEVĂRAT Petra

În mod emoționant, VRAI a colaborat cu importante stiliști celebri Petra și Meehan Flannery pentru a a compune o colecție capsule îndrăzneață. Oferind modele de bijuterii inspirate din California, stilurile transcend tendințele, colecția prezintă 8 forme de adamant create de VRAI în combinații cine echilibrează modernitatea și atemporalitatea. Geometricul VRAI diamante sunt așezate în forme de aur bombate, rezultând o colecție elegantă.

Bijuterii VRAI

Cele 15 piese de bijuterii sfarsit pot fi fie purtate singular ca piese de excepție, fie stratificate și stivuite pentru a a compune un chip cine învârte capul. „Aceste piese pot fi purtate de-a lungul anilor și generațiilor, deoarece sustenabilitatea este, de asemanator, atemporală; lasă frumusețea să existe fără întreruperi. Ne dorim ca oamenii să se simtă împuterniciți și că aceste piese le sporesc frumusețea. De asemanator, dorim ca oamenii să simtă energia râului tare – și regenerativ – cine este uzitat la crearea diamantului și energia mediului înconjurător al oceanului din California.”

Bijuterii VRAI

Mona Akhavi este președintele VRAI și, negresit, este încântată să fi colaborat cu surorile stilate, la amprenta urmei, ele au fost susținători de multă moment a etichetei de bijuterii, arata Mona: „Această colecție capsulă combină stilul lor inalt cu stilul VRAI. experiență în realizarea de bijuterii sfarsit și forme unice de adamant, cine sunt tăiate în top 1% din mapamond, oferind strălucire și strălucire incredibile.”

INEL ADEVĂRAT

Pe lângă aurul compact reciclat, această colecție prezintă 8 forme de adamant create de VRAI în turnătoria lor certificată neutră din indigo, cine este situată în Pacificul de Sfintit al Americii. Rămânând fideli esteticii lor considerate, există forme clasice, cum ar fi rond, eliptic, pere și jumătate de lună. Acestea au fost combinate cu forme arhitecturale bunaoara Kite, Lozenge, Hexagons și Shields pentru a a compune piese de bijuterii sfarsit cine transcend timpul.

Cercei VRAI

Cumpărați actualmente colecția pe VRAI.com; prețurile variază de la 2.400 USD la 22.100 USD.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe