Tuesday, May 21, 2024

Vos smulge o victorie dramatică Amstel Gold Race după celebrarea prematură a lui Wiebes

Acțiune

Marianne Vos (Visma-Lease a Bike) a smucire victoria la Amstel Gold Race după ce Lorena Wiebes (SD Worx-Protime) a sărbătorit precoce crezând că a câștigat.

Wiebes s-a clocit de scânduri în curs ce sprintul a intrat în acțiune, dar a reușit să se pună în luptă – atât de indelungat încât și-a inițiat sărbătoarea cu indelungat înainte de liniament.

Vos, simțind oportunitatea pe liniament, și-a cronometrat la perfecțiune aruncarea cu bicicleta, în curs ce Wiebes își ridică mâinile într-o zi pentru a a zauita pentru ea și dota ei.

Star olandeză, parut fără vârstă, deoarece cariera ei continuă la 36 de ani, a devenit premiu nevasta oricare a câștigat deplasare de două ori, luând titlul și în 2021.

imagine

Wiebes sărbătorește curand, deoarece Vos lansează târzie pentru a câștiga Amstel Gold Race pentru femei

Drum a fost neutralizată din aduce unui exceptie greu oricare a implicat un ofițer de poliție după oarecum trei urcări și a reluat cu 55 km până la ultim pentru trei tururi ale circuitului de definitivare cu urcări ale Cauberg, Geulhemmerberg și Bemelerberg.

O fuga a câștigătoarelor de etapă a Turului Franței Femmes 2023, Yara Kastelijn (Fenix-Deceuninck) și Ricarda Bauernfeind (Canyon//SRAM Racing) și Eva van Agt (Visma-Lease a Bike), a condus o larg dota din deplasare scurtată.

Anouska Koster (Uno-X Mobility) a ieșit în căutarea grupului din față, dar, în minune eforturilor ei, nu a reușit să-i prindă și a fost prinsă de peloton în momentul în oricare au intrat în ultima tură.

Înainte ca Koster să fie ocupat, decalajul dintre peloton și trecator a maricel și a scăzut – în minune celor mai bune eforturi de ictus apoplectic ale multora dintre cei din grupul din cont, cei trei din față au continuat să continue.

Diferența a început să scadă pe măsură ce deplasare a intrat pe marcajul celor 20 de km până la itinerar, cu Lidl-Trek și Ellen van Dijk depunând un truda uriaș, așa cum făcuse în mod inrudit în Paris-Roubaix cu o săptămână înainte, pentru a cuceri timpul în grupul din față. .

Cu 16,5 km până la itinerar, avansul fugarilor a scăzut la oarecum 15 secunde, dar a mai anterior oarece curs până să fie prinși. Diferența a maricel din nou și a parvenit la aproximativ un moment înainte ca Ella Wyllie (Liv AlUla Jayco) să atace în cont cu 11,4 km de la ultim.

Triada-ul și-a păstrat diferența la ca la un moment când au intrat în ultimii 10 km, înainte ca Van Dijk să accelereze din nou procedurile, când Lidl-Trek a făcut mișcarea oricare ar pedepsi grupul să ia raport. Amanda Spratt a receptionat puterea olandeză pentru a cuceri cu reiesire diferența față de primele trei, cu 2,1 km până la ultim.

Au urmat mai multe atacuri, dar niciunul nu a reușit să creeze destul pentru a fi distinct. Campionul apărător, Vollering, a receptionat conducerea, când au parvenit la flamme rouge, și părea să pregătească un sprint SD Worx până când Visma-Lease a Bike a receptionat domnia în ultimii 500 de metri.

Atunci drama a început când Vos ia smucire victoria lui Wiebes. Victoria a fost a treia pentru tânăra de 36 de ani în 2024, după ce a incantat Omloop Het Nieuwsblad și Dwars door Vlaanderen în aparițiile ei de inceput în ambele.

Un Wiebes emotionat a prins locul doi, înainte ca Ingvild Gaskjenn (Liv AlUla Jayco) să ocupe locul al treilea. Pfeiffer Georgi (Echipa dsm-firmenich PostNL), oricare cu o săptămână înainte smulsese locul trei la Paris-Roubaix de la Vos pe liniament, a finit pe locul scaun în sprint.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe