sâmbătă, aprilie 20, 2024

Vor putea cei 49ers să ajungă la o prelungire cu WR Brandon Aiyuk în acest extrasezon?

Acțiune

În aiest extrasezon, cei de la 49ers au încă un jucător solemnel fiecare musai resemnat. Fosta optiune din panglica rundă în 2020, Brandon Aiyuk taman a încheiat ultimul an al contractului său de începător. De numaidecat, Niners știu că au cel puțin opțiunea de al cincilea an a lui Aiyuk în siguranță. Cu toate acestea, tânărul de 26 de ani caută o înțelegere pe data indelung.

Actual, au existat rapoarte controversate impotriva fiindca se află 49ers și Aiyuk în ceea ce privește încheierea unei înțelegeri. GM Niners, John Lynch, a spus că formatie încearcă „sustinut” să încheie o înțelegere. Cu toate acestea, Mike Garafollo de la NFL Network a raportat că cele două părți nu sunt semen de a basta la o înțelegere. Este departe ritm înainte de începerea sezonului perspectiva, dar este în interesul San Francisco să-l semneze din nou pe Aiyuk cât mai curând poate.

Ce fel de innoire a contractului merită Brandon Aiyuk cu cei de la 49ers?

Brandon Aiyuk vine de la un alt anotimp prolific pentru cei de la 49ers în 2023. A bogat 75 de recepții pentru un record de 1.342 de yarzi de receptio-nare, împreună cu șapte touchdown-uri. Aiyuk a fost reputat a doua echipă All-Pro pentru campania sa din 2023. Este intaiul prima de asigurare singular pe fiecare l-a câștigat tânărul de 26 de ani în cariera sa de scaun ani. Sezonul anterior, Aiyuk a condus formatie la primirea de yarzi și recepții. Fosta optiune din panglica rundă este un jucător pe fiecare formatie musai să-l resemneze în aiest extrasezon.

CITIT  Tânărul de la Liverpool bate la ușă pentru o convocare de seniori în Anglia

Cu toate acestea, rapoartele spun că cele două părți nu sunt semen de negocierile de marire. Mike Garafollo de la Rețeaua NFL s-a referit la situația lui Aiyuk ca pe o „împrejurare” cu cei de la 49ers. Tânărul WR a voi să fie plătit ca un WR de top în NFL. Sezonul perspectiva, Tyreek Hill din Miami va câștiga 30 de milioane de dolari. Ista este cel mai spatios WR din 2024. Brandon Aiyuk a se inchipui că merită asadar de bani? Un număr mai semen de 24 de milioane de dolari pe an ar a se cadea fi mai practic. Acesta va realiza DK Metcalk de la Seahawks sezonul perspectiva.

Aceasta nu este panglica dată când îl vedem pe Aiyuk ascuns pe rețelele sociale. Tânărului WR nu se a se speria să-și spună părerea impotriva situație. Rapoartele spun că Aiyuk ar a se cadea aștepta până după draft pentru a demarca din nou cu formatie. Am văzut jucători ratând antrenamentele de primăvară, cantonamentul și deslusit meciurile din sezonul decis din pricina disputelor contractuale. Mai este ritm grandoman pentru a basta la o înțelegere cu Aiyuk. Cu toate acestea, rapoartele recente impotriva faptul că cele două părți nu sunt apropiate sunt îngrijorătoare pentru fanii lui 49ers.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe