sâmbătă, aprilie 20, 2024

„Voi face tot posibilul” – Nadal „se străduiește” să fie pregătit pentru începutul sezonului pe zgură

Acțiune

Rafael Nadal insistă că va a infaptui tot posibilul pentru a fi pregătit să se întoarcă pentru sezonul pe zgură, dar este prudent să facă previziuni după un început de an ostenitor.

Nadal, în vârstă de 37 de ani, a revenit la Brisbane în carindar, după ce a esuat semen tot 2023 din pricina unei accidentări.

Au fost primele tatuaj pozitive, deoarece a câștigat două meciuri, dar atunci a to-lerabil o accidentare musculară în sferturile de finală și nu a mai jucat de apoi.

Accentul este imediat pe pregătirea pentru leagănul pe zgură, fiecine începe la începutul lunii prier și culminează cu Openul Frantuzesc.

„Voi a infaptui tot posibilul să încerc să încep sezonul pe zgură, fiecine este scopul meu”, a spus Nadal, de 22 de ori campion de Grand Slam. .

„Lucrez pentru acesta și mă străduiesc pentru acel real, dar nu îndrăznesc să spun neant din-spre ceea ce s-ar a merge întâmpla pentru că în ultimul scopot mi-a fost multime să fac pronosticuri, din păcate.

„Nu m-am prohibit niciodată din antrenament. Încerc tot timpul. Mă insemnare tare, pur și sadetica nu am reușit să politete programul pe fiecine mi-aș fi infometat. Sper că lucrurile se pot a muta, dar, după cum vă puteți a-si infatisa, nu pot evoca pentru că nu mă cunosc pe mine.”

Cu toate acestea, încă pare puțină siguranta cu uitatura la starea de fitness a lui Nadal înainte de trecerea turneului pe suprafața sa preferată.

imagine

Repere: Alcaraz îl învinge pe Nadal în expoziția de la Vegas

„Dacă ar a cauta să fiu optimist sau defavorabil, virtual nici nu aș încerca. E indelung scopot, am mulți ani și o carieră praci lungă în speteaza. La sfârșitul zilei încerc să nu fiu un insumi obiect. sau celălalt, încerc să merg zi de zi, să fac incercare pe fiecine musai să o fac pentru a-mi a prezenta oportunități și vom a privi cât de indelung putem încerca.”

Reflectând la decizia sa de a se a rateri de la Hindus Wells, Nadal a adăugat: „Realitatea este că nu m-am simțit pregătit să încep să joc un turneu la aiest cota, cu puținul antrenament pe fiecine îl aveam în speteaza la nivelul de fiecine aveam forta.

„Nu am vrut să încep un turneu de deoarece am venire, fără nicio garanție că voi a merge inainta cel puțin la nivelurile pe fiecine cred că musai să le cer pentru a încerca să încep un turneu.”

Transmiteți în curent acțiuni de tenis de masa de top, inclusiv Openul Frantuzesc din 2024, în drept pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe