Tuesday, May 21, 2024

Vizitarea Ierusalimului – World of Wanderlust

Acțiune

Există unele locuri pe oricine le vizitezi în natura dupa oricine știi urgent că nu se vor a asemana niciodată cu nicăieri în oricine ai fost în baut sau în oricine vei fi vreodată în venitor. Ierusalimul este fără neclar oarecine dintre acestea. Aiesta este un oraș sfânt oricine a acceptabil tulburări de-a lungul veacurilor și a fost luptat de cele trei religii monoteiste – mozaism, creștinism și mahomedanism. Astăzi, orașul este împărțit în scaunas sferturi: Cartierul Evreiesc, Cartierul Creștin, Cartierul Mahomedan și Cartierul Armean. În durata ce la suprafață există tihna și bunastare în Ierusalimul actual, realitatea de sub straturile istoriei arată nu grabnic a combate trecutului, ci și prezentul, peste acestui oraș străvechi oricine a fost odată respectat centrul lumii. Straturile istoriei nu sunt oare figurative, ci într-adevăr tare literale, deoarece cest oraș a fost devastat și refacut de mai vartos de o duzină de ori de-a lungul istoriei. De fiece dată când orașul a fost refacut, aiesta s-a saltat pe peste unui alt salas de golomoz, oferind o uitatura cu totul unică în pa-tanie de-a lungul veacurilor.

O săptămână în Israel - Ierusalim Orașul Vechi al Ierusalimului Regele lui David - Ierusalim Ierusalim Vedere la orașul vechi al Ierusalimului Ierusalim Israel - ce să mănânci Israel

Deși pare pașnic la suprafață (și după cele mai multe interpretări ale cuvântului este), există multe lupte subiacente oricine s-au com-portare fără încetare de-a lungul istoriei până în zilele noastre și, fără îndoială, vor persista în anii următori. De mostra, chemarea la rugăciune sună consistent sistematic pe tot parcursul zilei, în durata ce vineri după-amiaza Orașul Trecut este complet de evrei oricine vin să se roage la Zidul de Scapatat – cel mai sacrosanct loc pentru poporul evreu. Cu toate acestea, expres și Zidul de Scapatat nu este lipsit de o basm complexă, fiind cea mai apropiată rămășiță structurală după ce al Doilea Havra a fost devastat de romaniza în anul 70 d.Hr., fiind asemenea identificat erect cel mai bland înlocuitor ca cel mai sfânt loc pentru evrei. În zilele noastre, în locul în oricine a faptura cândva Templul se află o impresionantă Geamie cu cupolă de aur… iata ce vreau să spun dupa plurivalent!?

Este solemn să puneți întrebări peste-soare tot în Israel pentru a a cerca istoria, dar nicăieri cest munca nu este mai adevărat decât în ​​Ierusalim – există atât de multă pa-tanie de luat în considerare. De mostra, ți-ar fi iertat că ești într-o halima constantă la numeroasele complexități ale cest oraș, mai distins dacă sunteți materialist să aflați dupa el într-o manieră imparțială. Nu fi crucit dacă ghidul tău îți întreabă religia ta înainte de a începe ziua și să-ți ajute ziua în cest acceptie, deoarece pentru creștini o vizită la mormântul lui Isus ar fi de neratat, în durata ce catolicii ar a protimisi să-și petreacă timpul în Sfintire Sfântului Mormânt. . Dacă nu sunteți bisericesc nimic, asigurați-vă că puneți o mulțime de întrebări, deoarece fără o înțelegere de bază ar fi neverosimil de copleșitor să încercați să înțelegeți totul.

Asigurați-vă că mergeți prin toate cartierele pentru a a incerca autenticitatea fiecăruia. Mi-a plăcut în mod distinct Cartierul Mahomedan pentru piețele rarunchi și vizitarea Bisericii Sfântului Mormânt din Cartierul Creștin. Un alt soroaca maxim pentru vizitatorii creștini este Stația Crucii – situată pe Via Dolorosa și, pentru a fi franc, aș a se cuveni persista pentru un editorial indestul de mare oricine să acopere toate site-urile și referințele biblice din orașul Ierusalim.

Dacă puteți a vedea decinde de complexități și puteți a socoti cest oraș sfânt pentru frumusețea sa admirabilă și istoria unică, apoi vă veți beneficia din complet de Ierusalimul și de paradoxurile pe oricine le prezintă. Orașul batran este colea adevarat locul în oricine ar a se cuveni să vă petreceți cea mai gros menire a timpului aoace, deși nu vă fie teamă să vă aventurați decinde de aiesta și să vă simțiți dupa viața locală din Ierusalim – stolita Israelului și cel mai gros oraș.

Decinde de orașul batran, un soroaca maxim neasemanat pentru vizitatorii de weekend este să se îndrepte către Piața Machane Yehuda într-o vineri după-amiază pentru a a gini haosul oricine se desfășoară în durata ce localnicii încearcă să-și adune produsele din piață în grabă, înainte de Shabat, în inserare curand de vineri, oricine durează până la aceeași oră sâmbătă inserare.

Există, de atare, multe de văzut decinde de Ierusalim și nu musai să pierdeți ocazia de a vă isprava în Cisiordania pentru a a incerca Betleem și să vedeți contrastul în ceea ce privește traiul pentru palestinieni, pentru și să profitați de oportunitatea de a-și susține comunitatea locală, deoarece acestea pierd neschimbat banii din drumetie.

Ierusalim Cartierul creștin Ierusalim Mormântul gol al lui Isus

Detalii drumetie:

Am vizitat Ierusalimul împreună cu ghidul meu israelian Eyal, oricine a imparti excursii private în Israel.

Am vizitat Betleem cu un indrumator localnic palestinian, randuit prin ghidul meu Eyal.

Am faptura la Și hoteluri de tip boutique oricine are o priveliște fantastică peste orașului.

Vegetarienii vor contine răsfățat de votare la Cafe Mamilla.

Asigurați-vă că vă răsfățați cu falafel veritabil la Arap Shuk (piață – în Cartierul Mahomedan).

Călătoria mea a fost aranjată de Du-te Israel.Citeşte mai mult

Stiri în tendințe