Wednesday, July 24, 2024

Virtuosul Van der Merwe vede Scoția învingând Anglia pentru a păstra Cupa Calcutta

Acțiune

Scoția a înregistrat a doua succes a celor șase Națiuni din 2024, învingând Anglia cu 30-21 pentru a a scula din nou Scafa Calcutta.

A patra succes consecutivă peste Angliei, vede Scoția trecând pe locul al doilea în clasament și executa confruntarea din ultima zi cu Irlanda și mai tentantă.

Finn Russell a fost pilduitor de la tee și a compus pentru trei încercări uimitoare de la extremul Tutun van der Merwe pentru a-și depăși vizitatorii.

Anglia a reușit cateodata să se impună prin puterea lor și prin izbitura de joc, cu deschiderea lui George Furbank cine a încercat momentul caracteristic, dar Scoția a făcut grandoman pentru a a se scurge peste-soare linie franta.

Învingerea Angliei este, dacă nu este inca, devine o rutină pentru Scoția. A patra lor Calcutta Cup consecutivă nu este o surpriză.

Dar așa cum sunt majoritatea meciurilor dintre acești doi, a fost frenetic, confuz și continut de erori. Totuși, acele perioade neplăcute au fost rezervate de momente de vraja. Scoția, pe marginit, a reușit să creeze mai multe momente de vraja din haosul de astăzi.

Scorul de destupare al Angliei de la George Furbank a fost cel mai bun joc al zilei, dintr-o mișcare de funingine prieteneste realizată, cine a fost urmată de un penalty din partea lui George Ford.

Scoția a flagrant 17 puncte fără răspuns în prima de asigurare repriză, după ce a căzut cu 10-0 în primele 20 de minute controlate în duium molecula de Anglia.

Van der Merwe a flagrant intaiul dintre cei trei ai lui în minutul 19, după ce Huw Jones a ofilit prin apărarea Angliei cu un pozitie marginit satiric de pe Sione Tuipulotu. Jones s-a descărcat de pe vama către minor și el a dirigui raspicat peste-soare linie franta.

A fost cel de-al doilea lui cine a șocat Anglia și, în retrospectivă, i-a anulat plin din joc. Jones s-a năpustit pe o picătură sleampat de la Furbank și a pătruns către van der Merwe, cine a scăpat de la 50 de metri și a flagrant cu un deznodamant impresionant pentru a-și a se aseza partea în față.

Retrospectiv, jocul a fost cel cine a câștigat Scoția din acel vreme. Russell a flagrant șase penalty-uri și a fost 100% din tee. Van der Merwe a reușit a treia încercare la abia cinci minute în a doua repriză dintr-un jet de regiune de la Russell, după ce Cameron Redpath s-a învârtit și și-a tăiat drumul la 50 de metri pe regiune.

Jocul nu s-a rezolvat niciodată cu adevărat, și nici oricine dintre părți, dar Scoția a reușit să prospere într-un joc fără structură. Atacul Angliei a continuat să se clatine. Jocul de voie cine le-a dat startul în primele 20 de minute a dispărut, iar Scoția a reușit să absoarbă cu ușurință pe runderii Angliei.

În minune unui drop goal de la Ford și a unei încercări simple, dar ascuțite, a lui Immanuel Feyi-Waboso, Russell a ciocnit și a ciocnit cu ușurință în durata ce Anglia a susținut penalty-uri pe drumul impotriva victoria cu 30-21.

Talking Point – Anglia se rețin

Scoția a câștigat acel lovi, fără îndoială, și a reușit să se adapteze și să controleze fluxul și refluxul jocului și să găsească o linie-ferata de întoarcere de la 10-0 în jos. Dar spectacolul Angliei a fost continut de erori costisitoare. Un exhaustiv de 24 de erori de manevrare și 22 de refaceri primite în exhaustiv.

O pasă rătăcită cine a sărit de capul lui George Furbank a sărit în mâinile scoțiene și a dus la a doua încercare a lui van der Merwe de la 50 de metri.

Penalti-uri nefericite au fost supuse raspicat și de către cei mai de încredere dintre jucători, bunaoara Castaniu Itoje și Ben Earl, au fost lovite de valul Scoției. Trei dintre aceste penalizări i-au autorizatie lui Finn Russell să înscrie nouă puncte pe tablă – numărul de puncte cu cine Anglia a defunct astăzi.

Nici atacul lor nu s-a zdravan a transplanta. Puterea și pumnul din primele 20 de minute au coborât în ​​porturi neglijabile pe cine Scoția le-a înghițit cu ușurință. Au fost momente de angajament, când oaspeții au luat-o înainte cu 10 puncte, dar în 60 de minute după aceea Anglia s-a împușcat în boldan în numeroase ocazii.

Jucătorul meciului – Tutun van der Merwe

După ce anul ofilit a flagrant două încercări în iest lovi, extremitate a deplasare un pas mai mult și a devenit intaiul jucător cine a flagrant un hat trick de încercări împotriva Angliei în cele șase Națiuni.

Primele sauca două și-au arătat abilitățile și repeziciune de clasă mondială, dintre cine a doua a fost o curs de 50 de metri după ce Anglia a tușit posesia. Al treilea a fost un walk-in, dar a fost indeplinit cu brio de colegii Finn Russell și Cam Redpath, iar ușurința sa arată abia poziționarea supremă a extremului.

Jucătorul proeminent a fost o constantă pe tot parcursul jocului, deoarece Scoția a arătat prăpastia dintre atacul lor și cel al Angliei. În minune faptului că a părăsit terenul în ultimele două minute cu un cartonaș ughi, acesta nu a redus performanța sa fabuloasă.

Evaluările jucătorilor

Scoţia

Kinghorn 7, Steyn 7, Jones 8, Tuipulotu 6, Van der Merwe 9, Russell 8, White 7, Schoeman 8, Turner 7, Fagerson 7, Gilchrist 7, Cummings 8, Ritchie 7, Darge 9, Dempsey 8.

Înlocuitori: Ewan Ashman 8, Alec Hepburn 7, Elliot Millar-Mills 5, Sam Skinner 6, Andy Christie 7, George Horne 7, Ben Healy 6, Cameron Redpath 7.

Anglia

Furbank – 5, Freeman 6, Slade 4. Lawrence 4, Daly 5.5, Ford, 4, Oricare 4, Genge 6, George 6, Cole 6, Itoje 6, Chessum 6, Roots 5, Underhill 7, Earl 8.

Înlocuitori: Theo Dan 6, Joe Marler 6, Will Stuart 5, George Martin-mare 6, Chandler Cunningham-South 6, Ben Spencer 6, Fin Smith 6, Immanuel Feyi-Waboso 7.

Repere ale meciului

5′ ÎNCERCAȚI! SCOȚIA 0-7 ANGLIA (FURBANK) – O mișcare prieteneste executată între Danny Oricare, Ford și Elliot Daly cu Ollie Lawrence ca momeală, iar Furbank intră cu ușurință.

19′ GOL! SCOȚIA (VAN DER MERWE) 7-10 ANGLIA – Huw Jones izbucnește prin centrul parcului și este abordat în 22, descarcând de pe vama lateralului pentru a a ispravi.

30′ ÎNCERCAȚI! SCOȚIA (VAN DER MERWE) 14-10 ANGLIA – Mingea alunecă din strânsoarea lui Furbank și Huw Jones se năpustește și se descarcă impotriva minor, cine apasă pe gaz și nimeric nu-l pasamite induiosa de la 50 de metri. Ce scor.

46′ GOL! SCOȚIA (VAN DER MERWE) 24-13 ANGLIA – Scoția a metamorfozat presiunea de la o lovitură de Russell încărcată în ftizie, în durata ce Redpath a se scurge printr-o apărare a Angliei. Russell jetează la colțul lui van der Merwe și lateralul se plimbă pentru a treia.

67′ ÎNCERCAȚI! SCOȚIA 30-21 ANGLIA (IMMANUEL FEYI-WABOSO) – Immanuel Feyi-Waboso plutește printr-un gol nemarginit în apărarea Scoției lăsat de Redpath, iar extremul din Exeter primește prima de asigurare încercare internațională la abia câteva secunde după ce a intrat pe regiune.

TNT Sports prezintă drepturile sportive premium în nemijlocit deținute trecut de BT Tenis; sportul cu balonul oval, inclusiv Prim-ministru League, UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League, Gallagher Premiership Rugby, Investec Champions Cup, EPCR Challenge Cup, MotoGP, Cricket, UFC, Box și WWE. Sicriu de streaming pentru TNT Sports din Marea Britanie este Discovery+, inde fanii se pot a incanta de un subscriere cine ingloba TNT Sports, Eurosport și interludiu într-o singură destinație. De asemanator, puteți a urmari TNT Sports prin BT, EE, Sky și Intreg Mijloci.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe