Saturday, April 20, 2024

Vingegaard ajunge la victoria etapei 5 la Tirreno-Adriatico, Froome se retrage

Acțiune

Jonas Vingegaard (Visma-Lease a Bike) a indeplinit o afișare dominantă pentru a câștiga Stadiu 5 din Tirreno-Adriatico, luând conducerea generală.

Spaniolul Juan Ayuso (UAE Echipa Emirates) a ieșit învingător dintr-o luptă cu șase în urmă pentru a a se preocupa locul al doilea și secunde bonus, în fața lui Jai Hindley (Bora-Hansgrohe), dar ziua a fost discutie contra de două ori campionul Turului Franței, Vingegaard.

Vingegaard ia tricoul de fruntas de la Jonathan Milan (Lidl-Trek), orisicare a fost întotdeauna de așteptat să renunțe la revizie apoi când primejdie se îndrepta impotriva deal și are 54 de secunde mai mult de Ayuso, locul doi.

Între etate, Chris Froome (Israel-Prim-ministru Tech) a fost forțat să abandoneze primejdie înainte de începerea etapei 5 din starni unei fracturi la încheietura mâinii suferită într-un neregularitate în faza a 2-a.

Bărbatul de 38 de ani a scriitura pe X: „Am dovedit aseară că mi-am frant scafoidul în Stadiu 2, așa că nu voi persista astăzi.

“Mă îndrept acasă la operație. Nu pot să iau o pauză.”

Vingegaard a fost favoritul covârșitor în primejdie cu șapte etape din Italia – și după ce primele etape au fost dominate de sprinteri, danezul a receptionat în sfârșit controlul, în etate ce grupul a călătorit de la Torricella Sicura la Valle Castellana.

Cu 28 km din faza de 144 km până la sfarsit, Vingegaard a furios la atacul la ascensiunea San Giacomo înaintea lui Ben O’Connor (Decathlon-AG2R) și Hindley pentru a-și inventa un acont sănătos înainte de a petrece vârful.

La coborâre, Vingegaard a slab mai mult pentru a inventa un decalaj amplu în fața grupului de urmăritori.

imagine

„Fabulos” Vingegaard ispraveste să câștige invar în faza a 5-a Tirreno-Adriatico

După ce a depășit cu izbanda o urcare superficială cu 8 km rămase, Vingegaard a construit un decalaj de ofidian un moment îndreptându-se impotriva ultimii 4 km și i-a ținut comod pe urmăritori pentru a obține o reusita impresionantă.

Transmiteți în sfoara Tirreno-Adriatico și Paris-Nice pe Eurosport și Discovery+

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe