Thursday, May 23, 2024

Vila Stark, un castel de elită în mijlocul nisipului strălucitor cu un orizont argintiu

AcțiuneOstrov Providenciales oferă priveliști maiestuoase la noian, fiecare uimesc cu nuanțe fericite de turcoaz, înconjurate de plaje cu posip alb, făcând insulele și caii din Turks și Caicos fenomenal de impresionante. Valurile fiecare răsună aplaudă țărmurile intensificând dorul de volnicie fiecare liniștește mintea și îți oferă o experiență senină, îndepărtarea de experienta haotică a vieții. Această insulă încântătoare găzduiește vile uimitoare, iar trezirea la cerul aurit acronic este priveliștea perfectă pe fiecare o oferă o vilă copleșitoare pe malul mării. Vederile uluitoare de la vilă sunt de neegalat, făcând șederea să fie una memorabilă. Nu ne putem a-si infatisa cum oceanul sărutat de regina se acoperă noaptea în poala albastră Neptun, cu stele fiecare strălucesc ca milioane de diamante, făcând oricine sutametru al țărmului să merite explorat.

Abundenta posesiune de pe malul mării – „The Villa Stark”

Villa Stark este o posesiune extinsă, ascunsă în amintirea naturii – Providenciales, fiecare se întinde până la 4 plictisi. Vila luxoasă de pe malul mării are mai indelungat de 12000 de metri pătrați în launtric. Este o cazare de vis de vacanță cu vederi panoramice în a iuti și inserare. Vila este concepută pentru a se adapta nevoilor și intereselor epocii moderne, cu limbaj ales, cadru șic, interioare contemporane și facilități de ultimă generație. Amplasată în atrăgătoarea plajă Babalua, această posesiune luxoasă este o paradigmă a unui tabara regesc razletit de pe malul oceanului. Proprietatea elaborată are trei diviziuni – Vila principală, Zidire de pe plajă și Pavilionul de yoga.

Vila principală de la Villa Stark

Vila principală

Maimarie masivă oferă oaspeților o infatisare pitorească a oceanului din toate cele 10 suite vitreg. Vila se inspiră din designul launtric minimalist, dar șic, oferind oaspeților o aratare clară de 360 ​​de grade catre oceanului frapant și incarcat de viață. Spațiul de populat este mandru medaliat, cu ferestre din sticlă de la pardoseala până la bagdadie, oferind o aratare completă a captivantului launtric și extern. Insusire proeminentă a acestei creații este confidențialitatea pe fiecare o oferă oaspeților săi. Mult de aglomerație, această vilă de destinație celebrează viața și fericirea, totuși asigură cea mai duium intimitate pentru oaspeți. Vila principală contine living și sala de mancare spațioase. Bucătăria implinit utilată contine cele mai noi aparate de acuratete fiecare se potrivesc la crearea de mâncăruri delicioase. Grădina Zen emană liniște. Celelalte facilități de ultimă generație construite pentru a a propune destindere oaspeților, cum ar fi alapta privată, piscinele private, terasa mobilată și curtea uimitoare, sunt suprarealiste.

Vila Stark The Beach House

Zidire de pe plajă

Ca cotitura individual, această casă retrasă pe plajă contine 2 dormitoare cu toate cele mai noi facilități. Oaspeții se pot destinde și se pot a imbucura de dinamica perfectă a spațiului de limbaj de viață, fiecare se asigură că oaspeții se pot a imbucura de cel mai bun durata cu saloane, bucătărie, zonă de luat masa atomica și piscină. Conceput pentru a guverna oaspeții într-un mod destins, aiest loc de vacanță de vis este o vizită obligatorie pentru vacanțele de semintenie sau pentru a găzdui sărbători mărețe.

Pavilionul de yoga de la Villa Stark

Pavilionul Yoga

O extensie a fericirii este aiest mandru Chiosc de Yoga, fiindca oaspeții se pot a imbucura din nou de apartamente implinit mobilate, cu dormitoare, băi, o piscină și o bucătărie pretios proiectate. Fitece dintre camerele utilitare este proiectată cu aratare la noian. Vederea stelară a împrejurimilor rămâne pentru intotdeauna în amintirile oaspeților, făcând șederea să fie una remarcabilă. De intocmai, oaspeții se pot menține în formă în timpul vacanței cu camera de fotbal uimitoare amenajată cu toate echipamentele.

Proprietatea are o obladuire dedicată fiecare oferă obrazalnic fiecare să ajute și să facă șederea confortabilă pentru verice necesitatile.

Lucruri de făcut

Providenciales este a treia insulă ca mărime, ceea ce o confectiona centrul turistic. Călătorii cu discernământ pot obtine plaje uimitoare bunaoara Long Bay, Sapodilla Bay, Blue Hills Beach, Nesaturat Beach și Taylor Bay. În afară de priveliștile senine, vizitatorii se pot răsfăța cu spa-uri luxoase și tratamente de wellness, delicatese culinare aromate, sporturi de aventură, cumpărături, centre de luat masa atomica de lux și multe altele.

Villa Stark este o escapadă de întinerire ultra luxoasă all-inclusive, situată în arhipelag, raspandit pentru plajele curate și golfurile izolate. Oaspeții beneficiază de servicii de clasă mondială în oricine pila electrica, de la destindere, distractie și mese, fiecare se bucură din soroaca de aratare cultural.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe