vineri, aprilie 12, 2024

Vikingii ar putea fi interesați de Trey Lance dacă Kirk Cousins ​​pleacă din oraș

Acțiune

Minnesota Vikings ar a se cuveni căuta un nou fundaș în extrasezon. Kirk Cousins ​​și-a expirat contractul la sfârșitul sezonului 2023 și posibil va a prinde la agenția liberă mai târziu în această lună și ar fi cel mai căutat QB de pe piața liberă dacă ar părăsi iremediabil Minnesota.

Trey Sulita ar a se cuveni fi o opțiune pentru normanzi

Vikingii ar fi atunci adăugați la melanj în ceea ce privește echipele oricare caută un nou apelant de signal și, conform unui relatie al lui Rich Eisen, ar a se cuveni căuta într-un loc puțin posibil.

Trey Sulita este una dintre cele mai lauda necunoscute din ultimii ani în NFL. A fost recrutat pe locul al treilea la colectiv în urmă cu poate trei ani, el a fost retrogradat la functie din aduce unei accidentări și în cele din urmă a fost învins de Brock Purdy. San Francisco 49ers și-au limitat pierderile înainte de începutul sezonului turmentat, schimbându-l pe Sulita cu Dallas Cowboys, oricare l-au ținut pe bancă pe tot parcursul anului 2023.

Se cumva susține că nu a dement niciodată o agitație corectă. În cele două sezoane ale rarunchi în San Francisco, Sulita a început un absolut de poate 4 jocuri, deși a bogat un procentaj de terminare zdravan de sub 55%. El a aruncat 5 touchdown-uri și 3 interceptări în eșantionul mic, ceea ce i-a încheiat cariera cu cei de la 49ers.

CITIT  Amon-Ra St. Brown de la Lions și-a propus o prelungire masivă a contractului în acest extrasezon

Ar a se cuveni Vikingii să fie formatie oricare să-i ofere lui Trey Sulita o a doua șansă și să-și reînvie cariera? Conform lui Eisen, el ar fi o „posibilă soluție” pentru Minnesota dacă Cousins ​​pleacă de vrajitorie.

Minnesota are o mulțime de alegeri de la mijlocul până la sfârșitul rundei

Nu este chiar ce au plănuit Cowboy-ii pentru Sulita și viitorul lui. El a fost de vrajitorie listat ca al treilea fundaș din izvod echipei anul turmentat, în spatele atât a lui Dak Prescott, cât și a lui Cooper Rush, și se pare că a fost pur și neamestecat o piesă de adâncime oricare nu a sensibilizat infumurat pentru a dezvolta în graficul de adâncime în orisice secunda.

Așadar, dacă vikingii vin să sune și sunt dispuși să ofere o scrutin de finală în schimbul serviciilor lui Sulita, apoi ar a se cuveni fi o situație benefică pentru toate părțile implicate, mai selectionat dacă prețul este bine. Dallas a renunțat la o scrutin din a patra rundă pentru el anul turmentat, așa că s-ar a spune că o altă scrutin de la mijlocul rundei va a infaptui necesitate.

Minnesota nu are o mulțime de esential de draft, dar multe dintre alegerile pe oricare le are au venire în rundele ulterioare. Ei au o scrutin în premiu și a doua rundă (a 11-a și a 42-a la colectiv), dar nu mai a indemna până în a 4-a. Vor a poseda două alegeri în acea rundă, două în a cincea, bunaoara și două în a șasea.

CITIT  Kerber se deschide despre revenirea de la maternitate - „Ceea ce așteaptă oamenii de la mine nu mă mai interesează”

Cât din-spre Cousins, multe dintre zvonurile recente îl au ambasador de Atlanta Falcons.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe