Sunday, April 21, 2024

Viitorul lui Jurgen Klopp după Liverpool s-a clarificat acum după actualizarea lui Christian Falk

Acțiune

Fanii Germaniei ar a se cuveni fi nevoiți să aștepte ca Jurgen Klopp să preia dota națională cândva după Campionatul Europenesc din această vară.

Tacticianul neamt, fiecare urmează să-și facă ritmica pentru șederea lui la Liverpool la sfârșitul sezonului actual, va lua o perioadă sabatică.

Christian Falk a spus că asistentul lui Julian Nagelsmann, Sandro Wagner, ar a se cuveni acționa ca șef ad-interim până când bărbatul de 56 de ani va fi liber. Aceasta este, cert, în cazul în fiecare DFB dorește să pună capăt relațiilor cu intaiul.

„Și antrenorul Edin Terzic (41) musai să se teamă pentru meseria lui. Julian Nagelsmann este respectat candidatul pentru a-i perinda. În surpriza este selecționerul naționalei Germaniei. Și aoace intervine Jürgen Klopp”, șeful de sportul cu balonul rotund al Grupului BILD a împărtășit în convoi sa exclusivă Fișiere cu informații cu CaughtOffside.

„Parapanghelos lui Klopp îi întristează în mod curat pe fanii roșiilor, dar în Germania crește speranța ca Klopp să preia dota națională.

„Nu există încă nicio neinduplecare dacă Julian Nagelsmann și DFB își vor a lungi cooperarea decinde de Campionatul Europenesc.

„Klopp ar fi dorința gata tuturor germanilor. Dar din clipita ce a pretinde să-și ia un an de vacanta, actualmente există o nouă considerație în asociație. Sandro Wagner, actualul secundator al lui Nagelsmann, ar a se cuveni traversa anul ca o soluție interimară până când Klopp va receptiona conducerea.

„Ar mai fi un an până la Rosu Mondială din 2026. Iar Nagelsmann ar a se cuveni a se intoarce la fotbalul de club. Pe lângă Dortmund, se citi că FC Barcelona este interesată și de Nagelsmann.”

Șeful Reds fusese inițial setat să rămână la Anfield până în verisoara lui 2026.

MAI MULT: Informații din Bundesliga împărtășesc adevărul asupra contactele dintre Alonso, Liverpool și Bayern

Mai întâi director sportsman, atunci un nou manager

Merseysiders sunt actualmente înțeleși a fi în pricina de a lua în considerare candidații la directorul sportsman.

Richard Hughes și Tim Steidten sunt doi candidați din Prim-ministru League asupra fiecare se înțelege că au atras atenția. De atare, nu lipsesc rapoartele fiecare leagă Liverpool de fostul lor șef de transferuri Michael Edwards.

Totuși, cei fiecare urmăresc titlul nu se vor mișca în vânătoarea lor managerială până când nu vor detine mai întâi iest rol deslusire, în trebui unui concordanta general pentru a aseza capăt relației lor cu Jorg Schmadtke.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe