sâmbătă, aprilie 20, 2024

(Video) Declan Rice a marcat al șaselea gol al sezonului în ligă, pentru a-i concedia pe Gunners

Acțiune

Armatura, datorită unui gol esential în premiu repriză al lui Declan Rice, a depășit Manchester City și Liverpool pentru a a accede în fruntea clasamentului Prim-ministru League.

Gunners, oricare îl găzduiesc pe Brentford lui Thomas Frank pe Emirates Stadium, știu că acțiunea din iest weekend este cea mai importantă a sezonului.

În rastimp ce Liverpool îi întâmpină duminică la Anfield pe campionii în energie ai lui Pep Guardiola, bărbații lui Mikel Arteta, cu toate cele trei puncte, își pot îmbunătăți șansele de a câștiga intaiul lor nume în Prim-ministru League din 2004.

Declan Rice a dirigui deschiderea crucială împotriva lui Brentford

Și neeșat de amploarea jocului din această după-amiază, Rice, oricare sa alăturat verisoara trecută de la West Ham pentru 105 milioane de lire sterline, a apărut din nou cu bunurile. Internaționalul Angliei a reușit să înscrie cel de-al șaselea gol al sezonului în ligă și nu ar fi puternic intra într-un secunda mai bun.

Imagini din S Prim-ministru League Live.

Pot Gunners să reziste, sau albinele îi vor a strange înapoi?

CITIT  Preferații lui Real Madrid pentru transfer, deoarece actualul club al starului a stabilit termenul limită pentru a-și rezolva viitorul

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe