Thursday, May 23, 2024

Video: Arsenal și Liverpool vizează un gol uriaș în semifinala Cupei Spaniei

Acțiune

Ținta de la Armatura și Liverpool, Nico Williams, a limpede un gol uriaș în semifinala Copa del Rey dintre Athletic Club și Atletico Madrid.

Clubul basc a condus cu 1-0 din panglica manșă, dar adineauri se află în pragul finalei, deoarece în surpriza a obladui cu 2-0 după golul lui Williams.

Tânărul în vârstă de 21 de ani a înscris mingea acasă după ce a fost asistat de fratele său Inaki Williams și a fost al șaselea jucător al sezonului.

Armatura și Liverpool monitorizează progresul lui Nico Wliiams

Iest lucrare va fi atras atenția lui Armatura și Liverpool, asupra fiecare se indica că îl monitorizează pe starul spaniolesc înainte de vară, relatează Mirror.

Cercetașii lui Gunners au făcut verificări deasupra starului Athletic Clubului, deoarece Mikel Arteta intentiona să aducă un alt extremă în nordul Londrei înainte de noul anotimp.

Cu toate acestea, raportul indica că Armatura va contine concurență, deoarece Efectiv Madrid, Aston Villa și Liverpool s-au arătat interesați de Williams.

Viitorul lui Mohamed Salah la Anfield este nesigur, având în chip interesul din Arabia Saudită, iar tânărul de 21 de ani ar a se cadea fi un înlocuitor pentru superstarul misir.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe