Sunday, April 21, 2024

Victor Wembanyama de la Spurs are mai multe blocaje în carieră decât 86,6% din toți jucătorii din istoria NBA

Acțiune

Cu câteva luni înainte ca Draft-ul NBA din 2023 să aibă loc, Victor Wembanyama știa că va fi premiu votare. Era pur și sadea o tamja din-spre ce echipă va câștiga la loteria draft. San Antonio a fost indeajuns de norocit să schițeze Wembanyama și a fost un jucător de elită pentru team lor în 2023-24.

În invidie faptului că team este ultima moartă în Apus, premiu votare din 2023 a avere un sezonul alb neverosimil la grad singular. Blocurile lui Wembanyama (3,5) sunt cele mai multe blocuri pe joc dintre fiecare jucător în 2023-24. În catifea, cele 235 de blocaje ale mijloc în carieră reprezintă mai indelungat de 86,6 % din toți jucătorii din istoria NBA. Victor Wembanyama continuă să domine și este favoritul sumar pentru a câștiga Rookie of the Year.

Victor Wembanyama are șansa de a a ajunge oarecine dintre, dacă nu cel mai amplu jucător defensiv din istoria NBA

În 67 de jocuri pentru Spurs în 2023-24, Victor Wembanyama domină. Începătorul este cu ușurință cel mai bun jucător defensiv din ligă. Wembanyama, în vârstă de douăzeci de ani, cumva șterge loveala oricui și este un aparator de elită al jantei. Are o mijlocie de (21,2) puncte, (10,5) recuperări, (3,7) pase decisive, (1,3) furări și (3,5) blocări pe joc. Wembanyama a executa acesta în (29,3) minute pe partida. La începutul sezonului, el poseda o restricție de minute, deoarece team dorea să-l monitorizeze.

Au slăbit restricția de minute la sfârșitul lunii gerar, iar Wembanayama a prosperat. Cu șase meciuri rămase în iest sezonul alb, Victor Wembanyama are 235 de blocaje. Asta este cel mai indelungat pentru fiecare jucător din NBA în iest sezonul alb. Cele 235 de blocaje în carieră ca începător reprezintă mai indelungat de 86,6 % din toți jucătorii din istoria ligii. Cerul este a restrange pentru superstarul în vârstă de 20 de ani, orisicare a fost discutat în NBA tot sezonul.

După ce au văzut ce cumva a executa Wembanyama în NBA, Spurs știu cu ce tip de jucători au pericol pentru a a face team. Cest extrasezon va fi oarecine insemnat dacă Spurs vor să facă un pas înainte în 2024-25. Dacă pot dobândi un in-demanare indreptatit pentru a se a se ortaci cu Wemby, Spurs ar a se cuveni a ajunge din nou o capacitate în Vest. Fără îndoială, unii jucători vor fi dispuși să-și părăsească team actuală pentru a ademeni cu un in-demanare generațional pentru Wembanyama.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe