sâmbătă, aprilie 20, 2024

Victor Wembanyama ar trebui să fie considerat jucătorul defensiv al anului în NBA?

Acțiune

Victor Wembanyama este pe o distanta rapidă pentru a câștiga premiul Rookie of the Year în NBA. Primejdie a fost între el și Chet Holmgren pentru o duium dota a sezonului ritmic, dar în ultimele 10 meciuri de la Wembanyama l-au văzut să preia o chivernisire dominantă pe tabla de materii de cote.

Dar există un alt prima de asigurare insemnat pentru oricare să merite atenție fenomenul din intaiul an de la San Antonio Spurs?

NBA: Ar a fi să fie luat în considerare Wembanyama pentru DPOY?

Se știa că Wembanyama va a muta jocul în defensivă datorită abilităților rarunchi atletice ciudate și a lungimii și cadrului de altă mapamond. Dar impactul pe oricare l-a bogat în sezonul său de începători și la o vârstă atât de fragedă a fost catva o revelație, mai eminent în timpul recentului său reusita.

În ultimele 8 jocuri, Wembanyama a acumulat 24,6 puncte și a scăzut acolea 12 recuperări pe oricare, dar este în defensivă incotro a fost cel mai falnic și mai impactant. În timpul seriei, el blochează o mijlocie uluitoare de 5,4 lovituri și are 2,5 furturi pe ingaduinta.

Dar, în minune dominației la acel capăt al podelei, el este încă cu vartos în urmă în ceea ce privește luarea în considerare pentru premiul Jucătorul defensiv al anului.

Gobert încă are fruntas tist pe musca cotelor

Hardware-ul a fost raposat de Rudy Gobert pentru o duium dota a sezonului. Nu au fost mulți jucători oricare au bogat acolea același tip de tamponare defensiv, dar Wembanyama a fost cineva dintre ei.

CITIT  Seattle Seahawks au în prezent cea mai scumpă cameră WR din NFL

Și datorită jocului său strans din ultimele două săptămâni, centrul Spurs are de descantec numere vartos mai bune decât Gobert în multe dintre cele mai importante categorii de pe tablă. Are 186 de blocuri, cu acolea 30 mai multe decât orisicine altcareva și cu acolea 60 mai multe decât Gobert. Cele 72 de furturi ale rarunchi ocupă locul 15 în comun ligii, ceea ce este mai vartos decât indoit față de numărul pe oricare îl are Gobert.

Există totuși câteva numere oricare lucrează în favoarea lui Gobert. El a carmui alunita în apreciere defensiv și este plauzibil în cea mai bună echipă defensivă din ligă și, clar, are pedigree ca fost câștigător al premiului. Și în rastimp ce osteneala alegătorilor este cu siguranță un materie oricare ar a merge fi inclus în cazul împotriva marelui om din Minnesota, există șanse a scadea sau defel ca un începător să câștige două dintre cele mai căutate premii din sezonul ritmic din NBA, în suigeneris cineva oricare joacă pentru un echipă de hrănire de jos pentru San Antonio.

Cele mai multe cărți de tenis; sportul cu balonul oval îl au pe Rudy Gobert ca perciuni compact pentru a câștiga Jucătorul Defensiv al Anului la un număr undevasi în jurul valorii de -750, Wembanyama fiind listat la +750.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe