Sunday, April 21, 2024

Victor Wembanyama a blocat 43 de lovituri în ultimele 8 jocuri pentru Spurs

Acțiune

San Antonio Spurs nu au câștigat exagerat multe în sezonul NBA 2023-24. Ei au cu ușurință cel mai candid record din Conferința de Scapatat, la cinci jocuri în spatele Portland Trail Blazers, fiecine sunt al doilea cel mai rău, și tocmai câteva jocuri mai bune decât Washington Wizards și Detroit Pistons. Dar având în vaza cât de radios este viitorul lor cu Victor Wembanyama, Spurs au „câștigat” inca în multe varia.

Wembanyama a fost un alt cuvânt în ultimele 8 jocuri

Deși au existat întrebări cu atentie la faptul dacă se va incheia a fi superstarul pe fiecine unii l-au respectat a fi, boare fizică și setul de abilități au fost de netăgăduit. Wembanyama este o atracție în sine înainte de începerea jocului. Fanii se adună, acasă și pe cursa, pentru a angaja o atentie inspre fenomenului începătorului de 7 pirostrie și 4 inci și felul în fiecine se mișcă și performează pe terenul de baschetbal. Și deși are o mulțime de lucruri la fiecine să lucreze în ceea ce privește jocul său, el aseza inca numere fiecine ar fi impresionante clar și pentru un veteran de 7 ani.

Cifrele rarunchi au fost impresionante pe tot parcursul sezonului, dar Wembanyama a activat cu adevărat lucrurile clar înainte de repaus All-Stea. În primele 47 de jocuri jucate, el a înregistrat o mijlocie de 20,3 puncte, 10 recuperări și 3 blocaje pe joc, infumurat pentru a fi co-favorit pentru premiul Rookie of the Year cu Chet Holmgren de la Oklahoma City Thunder.

Dar Wembanyama a luat-o înainte în capcana pentru onorurile ROY, deoarece își joacă mintea din 12 faur.

Blocați numere la semen 6 pe joc

În ultimele lor 8 jocuri, Spurs au un 3-5 ridicat, iar începătorul lor vedetă și-a ridicare mijloci de punctatiune la 24,6 puncte, extrage în jos 11,8 recuperări. Dar cel mai falnic ar a merge fi numerele rarunchi defensive, deoarece și-a mărit numărul de blocuri la 5,4 per, și el a executa și semen 2,5 furări pe competitie. El extrage 42% la trei puncte la 5,6 încercări pe joc și, de asemanator, obține 5,3 pase decisive.

În intreg, a blocat 43 de șuturi în ultimele 8 jocuri.

Spurs nu au exagerat multe de jucat în ultimele 21 de jocuri ale sezonului. Ei sunt cu numeros ieșiți din luptă și, în in-locuire, ar a se impune să fie în straif pentru a fi una dintre cele trei echipe cu șansa egală de a obține din nou alegerea de top a draftului în 2025.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe