sâmbătă, aprilie 20, 2024

„Viața în vechiul câine încă” – Murray se întoarce în urmă cu victoria în revenire asupra lui Berrettini

Acțiune

Andy Murray a reușit să-l învingă pe Matteo Berrettini cu 4-6, 6-3 și 6-4, cu o performanță de epocă în repriza de cas-care a Miami Open.

După un început dezechilibrat, Murray a părut ascuțit în etate ce se grăbește pe sector, în etate ce a serviciu prezentabil și a ciocnit 28 de câștigători într-o succes de două ore și 47 de minute, după orisicare a scriptic „viața în vechiul câine încă” pe camera de culcare camerei de pe sector.

Berrettini, al cărui clasament a scăzut în timpul celor doi ani afectați de accidentări, își făcea premiu apariție la turneul ATP de la US Open de anul anterior.

El a bogat cerinta de îngrijiri medicale contra sfârșitul incanta de-al doilea set, după ce s-a împiedicat și a părut leșin în timpul serviciului, dar a văzut meciul pe măsură ce așteptarea primei victorii la Miami continuă.

Momentul hotarator al setului de cas-care împotriva lui Berrettini a venit în intaiul joc, când un început greoi de la Murray s-a verificat scump, în etate ce a susținut un punct de vedere de break cu un backhand îmblânzit, permițându-i lui Berrettini să se năpustească cu un câștigător de forehand strafulgerare pe zigzag.

Perechea a primenire ași pe măsură ce lucrurile s-au pregatit după breasla, până la un joc continut de șase în orisicare Murray a forțat două oportunități de pauză, dar nu a reușit să ia nici una.

Berrettini a văzut o șansă de indoit break orisicare vine și pleacă când a băgat un neornat forehand în plasă, dar nu a greșit când a fost convorbire de a sus-tine setul, lovind un as înainte de a a epiloga afacere cu un multime câștigător în lovitura de colt.

Murray trebuia să găsească un răspuns iute și a pus bazele cu serviciul său, pierzând cumva un punct de vedere în primele trei jocuri de breasla pentru a realiza un început dramatic.

Fostul nr. 1 universal a practic din nou forta în jocul șase, de această dată profitând de a treia pretext de pauză cu o reaparitie barbar pentru a beneficia de elanul înainte de a a intari serviciul pentru un profit de 5-2.

Au fost scene îngrijorătoare când Berrettini a început să servească și s-a împiedicat, pierzându-și picioarele în etate ce părea leșin înainte de a se a salta pe scaunoaie pentru a capata îngrijiri medicale.

Italianul s-a întors pe sector arătând îngrozit, dar a dereticat propunere pentru a a rodi o stăpânire amoroasă pentru a rămâne în podis, cumva pentru ca Murray să servească cu reusita pentru a egaliza lucrurile și a forța un decident.

Murray a făcut o cifră hotărâtă la începutul incanta de-al treilea și a câștigat urgent trei puncte de break, dar Berrettini le-a văzut pe toate în mod imperturbabil, britanicul aruncându-și racheta la pământ frustrat în etate ce a lăsat o oportunitate de aur să scape.

Dar Murray a rămas cu insarcina și, în cele din urmă, a câștigat un al patrulea punct de vedere de break într-un joc intins, de menire aceasta profitând de șansa după ce un multime intors l-a pus pe intaiul loc în raliu înainte ca Berrettini să înscrie.

O reținere amoroasă a consolidat descoperirea înainte ca Murray să susțină două șanse pentru o pauză dublă, dar britanicul a dat dovadă de oțel mental salvând trei puncte de break pentru a menține un profit de 4-2.

De apoi încolo, Murray a refuzat să cedeze la breasla, încheind una dintre cele mai fuduli victorii ale sezonului de până asasi.

Draper îl doborî pe Daniel cu rostire

Colegul englez Jack Draper și-a început campania la Miami Open cu o succes cu 6-3 și 6-2 în fața lui Taro Daniel pentru a a proftaxi în turul al doilea.

Draper se va intalni cu capul de succesiune nr. 22, Nicolas Jarry din Chile, în repriza următoare.

Draper a bogat un anotimp sus și în jos până asasi, bucurându-se de curse impresionante până la finala de la Adelaide și semifinale la Acapulco, dar bolnav ieșiri timpurii la Australian Open și Hindus Wells.

El s-a îndreptat contra Miami pentru a doua etapă a „Sunshine Swing” căutând să îndrepte unele greșeli după o ieșire din premiu rundă a lui Christopher O’Connell la Hindus Wells, iar stângacul de 6’4” a ieșit swinging.

Serviciul multime al lui Draper l-a făcut să aibă un început bun, deoarece a estompat cumva două puncte în primele trei jocuri de breasla, obținând doi ași în aiest cauza.

imagine

„A cere Sunshine Double ar fi neverosimil” – Alcaraz este pregătit pentru provocarea de la Miami

Dar Daniel a ținut pasul și a evitat să susțină puncte de break până la jocul șase, fiindca Draper a dat jos ciocanul cu un câștigător pentru a câștiga un pereche, luând intaiul pentru un acont de 4-2.

Britanicul a mai obținut doi ași în etate ce s-a consolidat cu o reținere de drag emfatică, iar o apăsare oricine de acoace a închis setul de cas-care în 36 de minute.

Lucrurile păreau să se dezvăluie și mai departe pentru Daniel când a făcut dublă greșeală pentru a înmâna Draper break point în jocul de cas-care al setului al doilea, dar jucătorul nipon și-a revenit pentru un hold câștigat cu incarcat.

Rezistența sa nu a bubuit departe, în etate ce Draper a continuat un alt hold proeminent cu o pauză timpurie, înainte ca un joc de intarire proeminent orisicare a început cu ași consecutivi să-l pună cu 3-1.

De acoace, tânărul nu a greșit când și-a product al 10-lea as al meciului pentru a sus-tine cu rostire.

Draper, orisicare concurează pentru a treia oară la Miami, și-a egalat cea mai bună rundă la eveniment ajungând în turul doi, fiindca a estompat anul anterior în fața compatriotului Cameron Norrie.

În altă noroc, Denis Shapovalovsemifinalist la Miami în 2019, l-a depășit pe Luciano Darderi cu 6-3 6-7(3) 6-4 pentru a câștiga o întâlnire cu a 10-a cap de succesiune Stefanos Tsitsipas.

Au fost și victorii pentru Luca van Assche și Botic din Zandschulp peste-auriu Pavel Kotov și, respectiv, Rinky Hijikata.

Van Assche se va intalni cu a șaptea cap de succesiune Casper Ruud în turul doi, în etate ce Van de Zandschulp se confruntă cu capul de succesiune nr. 14 Ugo Humbert.

Marton Fucsovics a progresat cu o succes 6-2 6-1 intre lui Max Purcell pentru a infiinta o paritate împotriva a treia cap de succesiune Daniil Medvedevin etate ce Christopher O’Connell autorizat doborât Vit Kopriva 6-2 6-4.

Flavio Cobolli s-a strans pentru a-l învinge pe Yoshihito Nishioka cu 1-6 6-1 6-4 și se va intalni cu numărul 1 englez Cameron Norrie în prelungire şi Thiago Seyboth Wild l-a învins pe Nuno Borges cu 6-4 7-5.

Tomas Machac wild stol a doborât Darwin Blanch 6-4 6-2 pentru a câștiga un crack în repriza a doua la capul de succesiune a cincea Andrei Rublev, in etate ce Naveta Vavassori l-a învins pe Pedro Cachin cu 6-2 și 6-2 și asasi se va intalni cu o colegă campioană a Italiei, la Australian Open Jannik Sinner.

Transmiteți în debit acțiuni de ping-pong de top, inclusiv Openul Frantuzesc din 2024, în oblu pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe