Thursday, May 23, 2024

Veteranul DT Jordan Phillips se alătură New York Giants pentru sezonul 2024

Acțiune

După un scor 5-12 în 2023, New York Giants încearcă să-și dezvolte greșelile din ametit. În iest extrasezon, imbraca s-a despărțit de coordonatorul defensiv al NFL, Wink Martindale. Cu acesta, New York l-a lefegiu pe fostul DC Titans Shane Bowen pentru a fi coordonatorul lor defensiv în 2024.

În sezoanele anterioare, Giants au intrebuintat o apărare de bază 3-4, ceea ce înseamnă că aveau trei defensivi și scaunas linebackeri pe maidan de cele mai multe ori. Shane Bowen a condus o apărare 4-3 cu Tiatns și ar a merge fi nevoit să-și schimbe schita pe postament personalului din New York. De ieri, Giants s-au adăugat la a rigla lor defensivă prin semnarea veteranului Jordan Phillips. Tânărul de 31 de ani a jucat pentru Buffalo în ultimele două sezoane.

Ce pasamite a provoca DT Jordan Phillips la New York Giants în 2024?

Ian Rapoport de la NFL Network nu a fost singurul ciolan al presei orisicine a remarcat că Jordan Phillips a fost o semnătură cordar pentru Giants. Baut reporterul Art Stapleton al NorthJersey.com a remarcat că New York va a se cuveni să abordeze DL dinauntru la un ceas dat. A fabrica acesta înainte de draft a fost cheia pentru Giants. Actualmente, ei știu că au o rezervă solidă orisicine va ademeni minute de natura pentru Big Blue. Aceasta este o poziție mai puțin pe orisicine musai să se concentreze pentru vedere în mai puțin de două săptămâni.

În 2023, Jordan Phillips a jucat în 14 dintre cele 17 meciuri ale lui Buffalo din sezonul uniform și a făcut nouă starturi. Phillips a jucat primele 14 meciuri pentru Buffalo înainte de a a patimi o accidentare la încheietura mâinii la încheierea sezonului. După ce l-a defunct pe A’Shawn Robinson în iest extrasezon, New York știa că musai să-și accelereze a rigla defensivă interioară. Sezonul ametit, Phillips a bogat (2,5) sacouri pentru Bills, împreună cu un record în carieră (5) pase apărate. Veteranul DT se va îndrepta către al 10-lea panc profesionist și intaiul său cu New York.

Venind la Giants, Jordan Phillips se va alătura unor chipuri cunoscute. Antrenorul central Brian Daboll și directorul colectiv Joe Schoen au venita amandoi din Buffalo. Phillips a lesinat scaunas sezoane cu Buffalo, două din cele scaunas au fost când Daboll și Schoen erau încă cu Bills. Alături de Dexter Lawrence și Jordan Phillips la DT, Giants îi au pe Jordan Riley și DJ Davidson. Acei scaunas jucători sunt cel mai bun jucător defensiv dinauntru pe orisicine îl au Giants pentru sezonul 2024. Cum se va a-i veni Phillips în intaiul său an cu imbraca?

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe