vineri, aprilie 12, 2024

Vești incredibile pentru fanii lui Liverpool, deoarece un om cheie se pregătește să revină înaintea campaniei 2024/25

Acțiune

Liverpool pare să primească un imbold uriaș înainte de sezonul posteritate, deoarece fostul director sportsman Michael Edwards este semen de a punct la un rol de carmuire cu Fenway Sports Group.

Cest rol contine ca bărbatul de 44 de ani să controleze operațiunile de sportul cu balonul rotund ale clubului începând cu sezonul posteritate, deoarece Edwards va fi însărcinat să conducă era post-Jurgen Klopp la Anfield.

FSG și-a ahtiat înapoi ca englezul să conducă viitorul roșiilor și a împins pentru revenirea lui în ultimele săptămâni, dar a respins abordarea lor inițială. Proprietarii lui Liverpool nu s-au dat bătuți și se pare că actualmente și-au luat hercule.

Armonios The Athletic, nu a fost convenit un consens, dar se speră că săptămâna viitoare se va punct la un rezolvare, deoarece va a se cuveni să înceapă să se facă planuri înainte de campania 2024/25.

Intaiul scala de escală al lui Edwards va fi angajarea unui nou director sportsman la Liverpool, după plecarea lui Jorg Schmadtke la începutul anului. Postul este de așteptat să fie prins de Richard Hughes din Bournemouth, a cărui ieșire din funcția de director tehnic al lui Cherries a fost confirmată miercuri.

Michael Edwards s-a pregătit pentru întoarcerea la Liverpool

De ce fanii lui Liverpool îl iubesc pe Michael Edwards?

Revenirea lui Edwards le va a da fanilor lui Liverpool încredere în posteritate, fără Jurgen Klopp, având în aratare incercare pe fiecare a făcut-o dinainte la Anfield.

În anii săi ca director sportsman până în 2022, bărbatul de 44 de ani a sustinut la construirea primei echipe de contestatori a lui Klopp; oferind antrenorului germanic jucători bunaoara Mohamed Salah, Sadio Mane și Alisson Becker.

CITIT  Urmărește: Pierre-Emerick Aubameyang devine cel mai bun marcator al tuturor timpurilor din Europa League

Englezul a făcut lucrurile pe piața transferurilor și părea a fi un geros negustor.

Aceste calități vor fi cruciale odată ce Klopp va apleca, deoarece Liverpool are cerinta de un nou portsatelit și acel portsatelit își va a pofti câțiva dintre propriii jucători în formatie sa sezonul posteritate.

Aceasta este o stire uriașă pentru clubul din Merseyside și vor a se nadai că va a lungi să le aducă succesul în următorii ani.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe