vineri, aprilie 12, 2024

Venituri semi-pasive Side Hustle on Track pentru 500.000 USD în 2024

Acțiune

Aiest Side Hustle Spotlight Întrebări și răspunsuri îl prezintă pe Zach Downey, posesor și CEO la Distinctive Vending, oricare operează mașini de vată de zahăr în locații cu tutungerie tare, cum ar fi stațiuni și parcuri de distracție.

Cinste infatisare: Prin amabilitatea Distinctive Vending. Zach Downey.

Ce făceai înainte de a-ți începe agitația secundară și de ce erai materialist de antreprenoriat?

În ritmica ce am început să distribuim automate automate în intaiul an de capacitate, antreprenoriatul a fost o călătorie pe oricare am făcut-o pentru ceea ce pare a fi toată viața mea. Una dintre primele mele experiențe de afaceri a fost să merg din ușă în ușă cu o mașină de spălat electrică și un kit de curățare a geamurilor, oricare a superior despre vânzarea modelelor de mini-pistole (a eșuat și am 200 de unități de mini-pistole în apartamentul meu). Fiece iterație de afaceri a fost o îmbunătățire față de ultima, conducându-mă până intrucat sunt astăzi: automate de vată de zahăr.

Înrudit: Mi-am mo-dificat agitația într-un debit patimitiv de venituri oricare a câștigat mai departe de 1 milion de dolari – dar să câștigi bani nu este nici măcar cea mai bună dotatie

Când ți-ai început agitația secundară și intrucat ai găsit inspirația pentru acesta?

Această tranzactie intentionat nu a început așa cum trebuia și m-am lamurit către ea taman din lipsă de opțiuni. Inițial, scopul meu a fost să adaug un automatic de pizza în campusul Universității James Madison. Ideea a fost aprobată și spațiul a fost construit pentru aceasta, dar ne-au lipsit fondurile pentru a obține mașinile certificate UL (adică produsul sau serviciul respectă reglementările locale și federale de chip și siguranță). Navigând pe internet pentru a găsi soluții la afacere noastră UL, am dezvelit din greșeală lumea automatelor de vată de zahăr. Mi-am dat atentie că piața nu s-a civilizat nicicat, așa că am început să mă adresez companiilor pentru a a testalui dacă există revendicatie – și a existat.

CITIT  Sfaturi pentru a vă transforma agitația într-o afacere cu șapte cifre

A purtare oareceva innebunit în primele zile ale agitației secundare? Cum ai reparat-o?

Am început cu două mașini în interiorul unei stațiuni, atunci două luni mai târziu ambele mașini au încetat să funcționeze în același ritmica. Îmi amintesc că am condus din Virginia până în Texas într-o singură porțiune taman pentru a mă a increde că nu am estompat afacerile stațiunii. A fost o perioadă stresantă, dar am învățat multe.

Cât ritmica v-a luat să vedeți venituri lunare consistente? Și cât a câștigat agitația secundară?

Având mașinile noastre într-o locație cu tutungerie atât de genune, am început să vedem venituri în 10 minute de la configurarea primei noastre mașini. Este un patos neobisnuit, să iata o conceptie inhata viață și numerele de pe ecran. În intaiul nostru weekend, am valoros venituri de biban-soare; 800 USD cu o singură mașină.

Înrudit: concedierea i-a autorizatie să se concentreze inspre agitației rarunchi sentimentale. Numaidecat este pe sina să câștige biban-soare; 700.000 de dolari în 2024.

Ți-ai mo-dificat agitația secundară într-o tranzactie cu normă întreagă. Cât de departe pribeag chip mensual sau anual a cauza indata?

După cum vă puteți a-si inchipui, veniturile noastre lunare sunt ciclice, cu un sutime mai genune din venituri având loc în timpul verii. Într-o lună bună de vară, o mașină cumva executa oareunde de la 6.000 USD până la 15.000 USD în venituri. Primești 10 aparate și aduci 100.000 de dolari pe lună – cheia este obținerea unei locații bune. În 2024, suntem pe sina să obținem venituri de 500.000 USD. În cest secunda, deținem și operăm 10 mașini cu planuri de a adăuga 25-50 în anul următor. Pe măsură ce ne extindem, ne concentrăm pe locații oricare oferă posibilitatea de a vinde mai multe unități.

CITIT  Recenzie Cabi: Ce este un stilist cabi?

Cât de pasivă este afacerea indata? Aveți angajați oricare să vă ajute cu întreținerea mașinii?

Aparatele automate de vată de zahăr nu sunt la fel de pasive ca automatele obișnuite – și este de mult. Aveți cerinta de un lefegiu oricare să curețe bolul și capacul arzătorului după pregiur 100-150 de utilizări. De invar, angajatul va a se cere să reaprovizioneze proviziile după 300 de utilizări. Cea mai genune problemă cu oricare ne-am confruntat sunt dozările eșuate, ceea ce se întâmplă din când în când. De pilda, absolut am reparatie o mașină pe oricare o avem în Texas, oricare a bogat o problemă de jilaveala. Umidificatorul încorporat nu făcea o treabă mandru de bună, așa că apoi când mașina producea ata de vată de zahăr, aceasta nu se lipea de bețișorul de hârtie. Am sporit umiditatea de bază a mașinii și am rezolvat afacere, dar fiți pregătiți să faceți față unor asadar de probleme săptămânal.

Din stadiu de aratare tehnic, nu avem niciun lefegiu și îi clasificăm pe toți lucrătorii noștri ca antreprenori independenți, ceea ce ne economisește bani la taxele pe salarii. De habitudine, angajăm un contractor nedependent divergent pentru fiesce locație, cu excepția cazului în oricare avem o concentrație genune de mașini într-o zonă.

Înrudit: El a început o agitație secundară în subsolul părinților săi și a câștigat pocit în emisiunea TV a lui Richard Branson. Afacerea a înregistrat venituri anuale de biban-soare; 650 de milioane de dolari anul beat.

Cine este sfatul tău pentru ceilalți oricare speră să înceapă o agitație secundară de izbanda?

Ca startup, musai să fii curand. Exagerat mulți oameni așteaptă până când stelele se aliniază, până când mările se despart, dar până când se întâmplă cest deala, de habitudine este exagerat târziu. Tot ceea ce faci musai să fie curand și a trebuit să fie făcut ieri. Startup-urile trăiesc și mor după cât de sumar învață și implementează acele schimbări.

CITIT  Cum să devii un scriitor de granturi de succes pentru lucru la domiciliu

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe