Thursday, May 23, 2024

Vară în Alpii Elvețieni la Crans-Montana, Absolut Uimitor

AcțiuneCrans-Montana, Elveția, este un sat trepidant din Alpii Elvețieni, oricine se întinde de la Valea Ronului până la Ghețarul Plaine Morte. Este o zona montană însorită, cu vederi uluitoare la vârful munților, de la Bietschhorn la Ciot Albitura, prin Matterhorn. Situată în Valais francofon, această destinație superbă a fauri destin din destinațiile autentice din Alpi numite The Best of the Alps. Este manierat cu califica „Destinație familială” de către Federația Elvețiană de Drumetie.

Cazare la Crans-Montana

Incotro Să Stați

Six Senses din Crans-Montana este amplasat într-o pădure de pini de pe versantul muntelui și, ca în fiecare stapanire Six Senses, cest ospel se concentrează pe wellness și recursie. Este un loc vederos de decomprimat după o zi sportivă pe codru. Spa-ul lor oferă mai multe tratamente și programe pentru a-i a sustine pe călători să slăbească mușchii stresați sau să obțină intervenții de histoterapie a somnului oricine funcționează atât de tare încât s-ar a se cadea să scoți din tranzactie arta decorativa; arta decorativa numărării oilor. Cei a scadea se bucură de Earth Lab și de clubul copiilor, iar adolescenții se distrează cu o sală de jocuri și o discotecă. Împachetați ușor și nu ocupați spațiu important pentru bagaje, deoarece Six Senses vă oferă următoarele articole: jachete de ploaie, umbrele și rucsacuri de zi. Minibarul intreg aprovizionat cuprinde vinuri elvețiene, ginuri elvețiene cu mixere și o zonă de ospatatura deschisă 24 de ore pe zi, cu ceai, lupin și zumaricale. Multe aventuri alpine necesită plecări de dimineață înainte ca restaurantele să fie deschise; Room service-ul de la Six Senses este excepțional de imbietor. Comandați un garnitura eclectic de produse pentru micul pranz în sistem american sau încercați bucătăria lor gourmet alpină. Totul atat adevarat așa cum era de așteptat, are un preferinta schimonosit și își începe ziua cu piciorul recomandabil.

Crans-Montana oferă, de atare, închirieri de case de lux, pensiuni fermecătoare și, pentru cei mai aventuroși, o experiență de cabană de codru – Cabane des Violettes. Ghidul muntos Pierre-Olivier Bagnoud și bucătarul Franck Reynaud operează această cazare unică. Cabana și restaurantul, la oricine se posibil atat cu o telegondolă, sunt situate la 2.208 de metri peste maiestuoasă zonă de patina.

Verisoara de făcut

Drumeții în Crans-Montana, fotografie Priscilla
Drumeții în Crans-Montana, poza Priscilla

Drumeții

Crans-Montana este un paradis al drumeților cu 320 de kilometri de trasee de drumeții. Încercați traseul ușor, dar îndrăzneț, nu pentru cei a se pieuci de inimă, oricine oferă priveliști uluitoare pe cea mai îngustă secțiune a potecii Bisse du Ro către un pod suprimat.

Golfing Golf Clubul de golf Crans-sur-Sierre
Golfing Cotitura Clubul de cotitura Crans-sur-Sierre

Cotitura

Jucătorii de cotitura vin la Clubul de Cotitura Crans-sur-Sierre pentru o rundă de cotitura la 1.500 de metri înălțime, cu vedenie la Ciot Albitura și Matterhorn. Spectatorii participă în fiece vară la un eveniment favorit din Alpi, Turneul Omega Masters.

Parapanta în Crans-Montana fotografie de Priscilla
Parapanta în Crans-Montana poza de Priscilla

Parapanta

Ce regim mai bună de a admira priveliștile panoramice ale zonei decât să ai o experiență emoționantă de fuga cu parapanta? Căutătorii de aventură fac drumeții anotimp de două ore cu ghiozdanele în carca pe Bisse du Tsitorett, trecând pe lângă uluitoare cascade La Tieche în escaladare. Zburați în tandem, plimbând fără sfortare cu parapanta peste-soare Valea Sierre cu piloții experți și iubitori de distracție de la Flyin’ High.

Degustatie de vinuri

Crans-Montana are câțiva vinificatori excelenți dintre oricine să aleagă. Vizitați odaie de degustatie de vinuri administrată de o pojijie de la La Tambourin. Strugurii de vie sunt aduși în subsolul casei familiei, procesați fizic și transformați în vin premiat de proprietarul Ismael Bonvin.

Cumpărături

Rue du Prado se mândrește cu zeci de magazine și buticuri daca puteți găsi mărci de lux de top pentru Hermès, Moncler, Ciot Albitura și Yves Delorme. Magazinele de vinuri și ciocolată, pentru și magazinele de articole sportive sunt bogate.

Aperitiv la Le Mont Blanc la Hotel Le Crans, fotografie Priscilla
Mezelic la Le Ciot Albitura la Ospel Le Crans, poza Priscilla

Incotro să mănânci și să bei

Crans-Montana are mai multe locuri de prânz super pentru a vă descuia apetitul în restaurantele alpine autentice. Six Senses’ Wild Cabin servește pizza specială pe talpi, a pacurari de casă și opțiuni sănătoase, fără gluten. Încercați deliciul Le Mayen, oricine este special în raclette cu scaun brânzeturi locale (regiunea Valais) pentru un prânz informational în Montana.

O cină obligatorie este restaurantul Le Ciot-Albitura, cu o diva Michelin, de la Hotelul LeCrans, daca mesenii se sărbătoresc cu preparate somptuoase și priveliști senzaționale ale munților și văilor de dedesubt. Optează pentru meniul lor de degustatie Terroir, o masă palpitantă cu asocieri măiestrie cu alimente și vinuri.

Cocktailurile la decadenta de regina la The Beach Club pentru un happy hour după drumeții sunt impoporare intre localnici și vizitatori.

Sfaturi de plimbare

Cel mai asemanator aerodrom este Geneva. Swiss Rail oferă trenuri oricine durează circa trei ore sau închiriază o mașină și conduc cele trei ore. Închiriază-ți mașina din partea elvețiană și întoarce-te în partea elvețiană sau programează un șofer oricine să te ducă la/de la Crans-Montana – nu este necesitate de mijloc de transport odată ce ajungi.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe