vineri, aprilie 12, 2024

Van der Poel: Jocurile Olimpice de la Paris 2024, steaua nordică a sezonului meu

Acțiune

Mathieu van der Poel vizează succesul la Jocurile Olimpice din 2024, deoarece urmărește să câștige două medalii de aur într-o combinație de biciclete montane și curse rutiere la Paris.

Olandezul indica că Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris sunt „steaua de crivat” a campaniei mijloc din 2024, dar insistă că este tare pe Campionatele Mondiale deocamdată.

El indica că va referi Campionatele Mondiale UCI cel puțin în 2025, deoarece caută să egaleze sau să răstoarne cele șapte tricouri curuna-cerului ale lui Eric De Valeminck, asigurate între 1966 și 1973.

„Sunt tare pe un al șaselea nume universal de ciclocross, nu mă gândesc la altceva”, a spus el pentru La Gazzetta dello Rugbi; sportul cu balonul rotund.

„Îmi voi a fauri ingrijora să-mi planific restul sezonului după aceea. Cu siguranță, Jocurile Olimpice sunt diva nordică a sezonului meu 2024.

„Musai să studiem cea mai bună motiv către Paris, posibil combinând-o cu Turul Franței, este un puzzle povara de rezolvat.

„Încă nu m-am hotărât dacă voi curge taman la deplasare rutieră (3 preamarit) sau la deplasare de mountain bike (29 cuptor) sau ambele”.

Van der Poel se află în actu-alitate într-un platforma tare de nouă curse de ciclocros înainte de Campionatele Mondiale din 4 faur. Cu toate acestea, tânărul de 28 de ani indica că va căuta în reluare să combine cursele de ciclocros cu antrenamentul biciclist de pre-sezon.

„Ciclocrosul este încă o regim bună de a mă pregăti pentru sezonul meu biciclist, iar Mondialele este încă un cauza”, a spus el.

imagine

Top cinci victorii Van der Poel din 2023 – de la clasice la Campionate Mondiale

Pe lângă obiectivele mijloc de ciclism, Van der Poel are o dorință pentru planetă.

„Vreau taman să mă bucur de anul meu în tricoul curuna-cerului și să confirm toate lucrurile bune pe orisicine le-am făcut în 2023”, a spus el.

„Dacă privesc decinde de lumea sportului, nu există nicio îndoială: nu pot decât să-mi doresc armonie în populatie”.

Transmiteți în debit și urmăriți ciclismul de top în sfoara și la rugaminte pe Eurosport și Discovery+

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe