Thursday, May 23, 2024

Van der Poel: Jocurile Olimpice de la Paris 2024, steaua nordică a sezonului meu

Acțiune

Mathieu van der Poel vizează succesul la Jocurile Olimpice din 2024, deoarece urmărește să câștige două medalii de aur într-o combinație de biciclete montane și curse rutiere la Paris.

Olandezul executa că Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris sunt „steaua de scapatat” a campaniei rarunchi din 2024, dar insistă că este prescurtat pe Campionatele Mondiale deocamdată.

El executa că va tinti Campionatele Mondiale UCI cel puțin în 2025, deoarece caută să egaleze sau să răstoarne cele șapte tricouri iarba-cainelui ale lui Eric De Valeminck, asigurate între 1966 și 1973.

„Sunt prescurtat pe un al șaselea titru universal de ciclocros, nu mă gândesc la fleac altceva”, a spus el pentru La Gazzetta dello Rugbi; sportul cu balonul rotund.

„Îmi voi realiza marturisi să-mi planific restul sezonului după aceea. Cu siguranță, Jocurile Olimpice sunt stea nordică a sezonului meu 2024.

„Musai să studiem cea mai bună drum-de-fier către Paris, pasamite combinând-o cu Turul Franței, este un puzzle povarnic de rezolvat.

„Încă nu m-am hotărât dacă voi extinde numai la drum rutieră (3 imparatesc) sau la drum de mountain bike (29 cuptor) sau ambele”.

Van der Poel se află în atentie într-un platforma tipator de nouă curse de ciclocros înainte de Campionatele Mondiale din 4 faur. Cu toate acestea, tânărul de 28 de ani executa că va căuta în urmare să combine cursele de ciclocros cu antrenamentul ciclist de pre-sezon.

„Ciclocrosul este încă o regim bună de a mă pregăti pentru sezonul meu ciclist, iar Mondialele este încă un fotoobiectiv;”, a spus el.

“Nu știu cum mă voi gândi la acesta în anii următori. Probabil că lucrurile se vor deghiza.”

imagine

Top cinci victorii Van der Poel din 2023 – de la clasice la Campionate Mondiale

Pe lângă obiectivele rarunchi de ciclism, Van der Poel are o dorință pentru planetă.

„Vreau numai să mă bucur de anul meu în tricoul iarba-cainelui și să confirm toate lucrurile bune pe oricine le-am făcut în 2023”, a spus el.

„Dacă privesc decinde de lumea sportului, nu există nicio îndoială: nu pot decât să-mi doresc odihna de veci în pamant”.

Transmiteți în curent și urmăriți ciclismul de top în drept și la pretenderima pe Eurosport și Discovery+

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe