sâmbătă, aprilie 20, 2024

Urmărește: „Se comportă ca o echipă care a câștigat argintărie” – Legenda lui Chelsea își bate joc de Tottenham la TV în direct

Acțiune

Fostul jucător de la Chelsea și West Ham United, Joe Cole, a făcut o săpătură masivă la Tottenham Hotspur după ce nu au reușit să-i învingă pe Hammers pe stadionul din Londra, marți seară.

West Ham și Spurs s-au salariat într-o comparatie entuziasmantă pe stadionul din Londra, cu Brennan Johnson asigurând un acont orzesc pentru North Londoners, transformând centrarea scăzută a lui Timo Werner.

Gazdele i-au logic imediat pe Spurs cu plesnitura de cap a lui Kurt Zouma, egalând scorul exclusiv zecer minute mai târziu.

După intalnire, Cole, acționând ca cunoscator pentru TNT Tenis; sportul cu balonul oval alături de Glenn Hoddle, a făcut o săpătură vicleană la Tottenham Hotspur.

Minologhion lui Chelsea și West Ham, Joe Cole, lucrează ca cunoscator TNT Sports.

Expertul TNT Sports, Joe Cole, a efectua săpături la Tottenham

„Nu știu ce este. De-a lungul anilor, când am jucat, în perioada ta, și indata, cred că este a se increde de fani”, a glumit Cole în nemijlocit. TNT Sports.

„Cred că West Ham s-ar fi solid simți, de astfel, ca și-a alergat apoi când Tottenham, deși nu au câștigat tocmai multe argintări. (Spurs) acționează și se comportă ca (o echipă de victorie)… îmi pare rău pentru aiest Glenn, aluzie.”

Joe Cole a jucat 281 de apariții pentru rivalii acerbi ai lui Tottenham, Chelsea. În catifea, a făcut 184 de apariții. Având în chip afilierea sa cu rivalii lui Spurs, nu este o surpriză, Cole a profitat de zaman pentru a a zgondi contra căderea lui Tottenham.

În miracol acestui intamplare, expertul TNT Sports a fatis în cele din urmă că a se socoti că oamenii lui Ange Postecoglou vor copia Aston Villa din locurile din Alunita Campionilor și vor intelege pe locul al patrulea.

CITIT  Exclusiv: Fabrizio Romano despre dacă îl putem vedea sau nu pe Xavi răsturnând ieșirea din Barcelona

Cu exclusiv două puncte cine îl despart pe Tottenham de Aston Villa, locul al patrulea, cine se confruntă cu un intalnire povara împotriva lui Manchester City, ambele echipe se luptă pentru o poziție superioară.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe