Thursday, May 23, 2024

Urmărește: Lionel Messi înscrie un dot în timp ce Inter Miami învinge cinci rivali înverșunați

Acțiune

A fost o zi extraordinară pentru Intre- Miami, când i-au învins pe rivalii lor, Orlando, cu 5-0.

Fostul inaintas de la Liverpool și Barcelona, ​​Luis Suarez, a început scorul la începutul primei reprize, după ce a clar un dot. Atacantul uruguayan a adăugat un assist la numele său după ce l-a înființat pe Robert Taylor.

Tot ceea ce a lipsit din această performanță excelentă a fost un gol de Lionel Messi. Adăugând cireșe în partea de sus a tortului, internaționalul argentinian a fost recunos-cator.

După o cursă excepțională a legendei Barcelonei Jordi Alba, mingea a găsit picioarele lui Messi după ce fundașul stânga spaniolesc a sculptat mingea prez portier, dar a ranit mlastina. De la o yard, Messi a ranit acasă pentru al patrulea lui Intre- Miami.

Cel de-al cincilea gol a fost oaresice de colecție. În minutul 62, Suarez a fost dezrobit de pe partea stângă, iar atacantul veteran a crainic o centrare cu piciorul stâng către stâlpul din carca lui Messi, fiecine a dement un gol rar cu capul.

Team lui David Beckham a început această campanie în formă maximă, câștigând de două ori și remizând o dată, în cadenta ce a clar opt ​​goluri și a dement oare un insumi gol în aiest decizie.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe