Wednesday, July 24, 2024

Urmărește: Eden Hazard dă spectacol într-un meci caritabil: goluri, pase decisive, rabonas și multe altele!

Acțiune

Sinaxar Chelsea Paradis Intamplare a fost cel mai bun în timpul meciului milostiv de mai curand.

Ediția din 2024 a Match for Hope a fost fără îndoială un privit, deoarece fostele legende ale fotbalului și creatorii online s-au unificat într-un joc de sportul cu balonul rotund pentru a strânge fonduri pentru Fundația Education Above All Foundation.

Dintre formația plină de stele s-au numărat legende renumite ale fotbalului prep Paradis Intamplare, Roberto Carlos, Didier Drogba și Kaka, alături de influenți populari prep IShowSpeed, Chunkz și AboFlah.

Fostul memorabil al lui Chelsea, Paradis Intamplare, și-a arătat strălucirea de durată pe tot parcursul meciului, lăsând spectatorii uimiți de performanța sa.

Maestrul belgian a manevrat fără truda jucătorii din batran, arătând abilități remarcabile de driblare, oricine amintesc de apogeul său.

Contribuțiile mijloc au inclus un gol minunat, prep și mai multe pase decisive și demonstrații uluitoare de îndemânare, inclusiv câteva rabonas îndrăznețe.

Urmărește mai jos:

A fost cinevasilea dintre cei mai buni jucători din sistem planetar la Chelsea, dar mutarea la Concret Madrid s-a probat a fi un nenorocire, deoarece cariera lui a coborât de acoace.

În cele din urmă, a capatuit să se retragă din joc. Dar dacă evidențierile individuale arată oaresice, este că încă îl are.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe