Thursday, May 23, 2024

Urcarea remarcabilă a republicanului Steve Garvey în topul sondajului din California

Acțiune

Cel mai cald Institutul de Studii Guvernamentale din UC Berkeley Sondajul co-sponsorizat de The Times arată că republicanul Steve Garvey are un ușor acont cu câteva zile până la alegerile primare pentru senatorul SUA.

Sondajul arată o creștere remarcabilă a sprijinului pentru fostul Dodger într-o cursă în fiecare se luptă trei democrați binecunoscuți — reprezentanții Adam B. Schiff, Katie Porter și Barbara Lee.

Este cel mai cald dovada că Garvey ar a se cadea câștiga oarecare dintre cele două locuri la alegerile generale, fiecare îl favorizează în urmare pe candidatul democratic.

Cum a instarit Garvey aoace? Iată un lamuritor din paginile The Times:

Alegerile primare: bune pentru Garvey

Garvey este partinit de 27% dintre alegătorii probabili, Schiff 25% și Porter 19%. Lee (D-Oakland) a sobori 8%, în cadenta ce 12% dintre alegătorii probabili aleg un alt competitor și 9% sunt indeciși.

De scarlatina, Garvey și Schiff sunt la paritate deoarece diferența se află în margine de greseala a sondajului,

Alegerile generale: comod pentru Schiff

Schiff (D-Burbank) ar fi un protejat copleșitor pentru a-l învinge pe Garvey în California rezistent democrată. Sondajul arată că Schiff începe cu un acont evocativ într-o comparatie dublă, 53% la 38%, cu 9% dubios. În transfer, alegerile generale între Schiff și Porter (D-Irvine) ar începe deopotriva, cu 4 din 10 alegători indeciși, recomandabil sondajului.

Valoarea lui Garvey

Într-un asezare turchez adanc bunaoara California, ar a se cadea părea o surpriză că un republican pasamite receptiona conducerea la alegerile primare. Dar aiesta este oarecare neobișnuit. Primarul democratic este deosebit concurential, cu Porter și Schiff figuri majore în tabara, iar Lee o figură populară în stânga. Asadar, ei împart voturile democraților în statul adanc turchez.

În primele sondaje, Garvey nu a făcut deslusit atât de comod. Dar sondajele recente au arătat o creștere pe măsură ce el a devenit mai raspandit – în anumit în rândul republicanilor.

De ce? Campania lui Garvey a risipit oarecum 1,4 milioane de dolari până la mijlocul lunii faur, o mică sectiune din banii strânși de Schiff și Porter.

Dar Garvey a nebun ajutorinta… de la Schiff.

Reclamele

Schiff a risipit deasupra 25 de milioane de dolari pe reclame la teve, cea mai genune sectiune a încadrat concursul ca o cursă a doi candidați între el și Garvey. Un fractiune exterior de aliați Schiff a risipit vreo 10 milioane de dolari suplimentari pentru un osteneala analog.

„Doi candidați de elita pentru Singlit. Două viziuni deosebit diferite pentru California”, intonă un povestitor, remarcând mai târziu că Garvey „este excesiv conservator pentru California” și a votat de două ori pentru Donald Trump.

Reporterul politicesc al Times, Benjamin Oreskes, a explicat strategia asadar: „Deși mesajul va a sta alegătorii democrați din asezare, ar a se cadea crește atractivitatea fostului jucător de baseball față de alegătorii republicani – așa cum este planuit să facă, recomandabil doi strategi folosi”.

Porter a certat tactica Schiff. „Avem pericol de un fruntas onest, nu de jocuri politice”, a spus ea,

Dar experții folosi nu au fost surprinși.

După cum a spus editorialistul Times Mark Z. Barabak: „Calculul este neamestecat. Schiff speră să obțină un loc în Singlit la primarul din 5 martisor ridicându-l pe cel mai jigarit ravnaci fezabil, Garvey, într-un tur de tur în vinicer. Brazen? Precis. Cinic sau antidemocrat, așa cum susțin unii critici? Nicicum. … Aceasta este politică, până la urmă. Nu tortă.”

Prezența la vot

Un alt agent fiecare l-ar a se cadea a proteja pe Garvey marți: prezența scăzută la vot așteptată. Consultanții folosi în amprenta returnării buletinelor de vot trimise prin poștă se așteaptă la primarul de marți va fi o negot cu prezență redusă, cu un alegatori evocativ mai în vârstă, mai alb și mai republican decât populația de alegători a statului în ansamblu statistic.

Listă de citire

Ghidul alegătorilor The Times

Ghidul tău pentru alegerile pentru Senatul Statelor Unite din California: Drum pentru succesul senatorului Dianne Feinstein

Ghidul tău pentru opiniile candidaților la Senatul California contra locuințe și necesitate adăpostului

Un pravet al alegătorilor privind clima locala pentru alegerile pentru Senatul din California

Susținerea comitetului articol de fond al The Times (parere)

În adancime: candidații la Singlit

Cu numeros înainte să-l înfrunte pe Trump, căutarea lui Adam Schiff pentru o justiție dură i-a hotarat cariera

De la lucrul cu Black Panthers până la apelarea la încetarea focului, Barbara Lee își susține convingerile

Cum își valorifică Katie Porter stilul ei drept și experiența de mamă singură în campania ei pentru Singlit

Steve Garvey promovează „valorile familiei” în candidatura sa la Singlit. Unii dintre copiii lui spun o altă neadevar

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe