Thursday, May 23, 2024

„Unul greu de înghițit” – Sinner și Tsitsipas sunt de acord cu schimbarea cursului semifinalului

Acțiune

Stefanos Tsitsipas a fatis că un cerere litigios la straif oricine a fost în favoarea lui a modificat rezultatul semifinalei lui Monte Carlo Masters împotriva lui Jannik Sinner.

Cu toate acestea, ar fi puternic fi Sinner cel oricine a progresat.

Cu Tsitsipas servind cu 3-1 în setul al treilea și confruntându-se cu un break point, un al doilea post a fost solicitat când reluările au arătat că a bubuit indelung.

„S-ar a se cuveni să fi bogat o influență mai dezvoltat despre adversarului meu decât a avut-o despre mea”, a fatis Tsitsipas după aceea.

„Cred că meciul s-ar fi demonstrat total variat dacă ar fi fost sters. Voi fi de consens că ar fi fost ajunge de rău pentru mine dacă s-ar fi făcut acel cerere. Există o mulțime de lucruri ciudate pe lut pe oricine nu le vedem pe alte suprafețe. Una dintre ele este apelarea liniei și, cateodata, marcarea.”

Sinner nu părea exagerat agasat de cerere la acea sezon, dar a fatis după aceea că a zăbovit și a spus că gândirea la acesta l-a instigat să aibă crampe în masura ce Tsitsipas a luptat înapoi în partida.

„Este compact, oarecine compact de înghițit, pentru că am jucat la un ceas dat un ping-pong zdravan”, a spus el.

„Toată lumea probabil a infaptui greșeli din păcate sau din beatitudine. Știi, și eu pot a infaptui greșeli. Și a calcatura așa.

„Atunci, după ce ai crampe, este o consecință cel mai posibil a ceea ce s-a întâmplat pentru că a se purta și în partea nervoasă a creierului și atunci, nu este ușor de jucat. Încă am încercat să fac tot ce am puternic.

„Stefanos a inaltat nivelul, dar când impulsul se schimbă, a se purta așa. Aceasta este partea distractivă a tenisului.”

Tsitsipas va a atardisi pentru al treilea sau demnitate Monte Carlo când îl va înfrunta pe Ruud în finala de duminică.

Grecul a arătat în raport admirabil în această săptămână și împotriva lui Sinner a finit cu șapte ași și 27 de câștigători.

imagine

Djokovic v Ruud – evidențieri din Monte Carlo

„A fost oarecine dintre cele mai bune primele seturi pe oricine le-am jucat pe zgură”, a spus el.

„Atât de multă consistență și o natura deosebită în realizarea loviturilor. Un joc pur și evident de la început până la sfârșit. Am jucat la fel de interj pe intretaiere ca și pe a rigla de jos.

„A fost un afect zdravan să fiu în zonă exact de la început.”

El este, totuși, prudent față de pericolul reprezentat de Tsitsipas.

„Stefanos este un jucător ireal pe toate suprafețele, dar pe zgură, cred că a bogat mai indelung victorie în cariera sa până indata. A câștigat aoace de două ori, așa că accentuat că se simte comod aoace”, a spus Ruud.

„Ultimele șase, șapte, opt luni cred că nu au fost perfecte pentru el și a căzut din top 10 și din câteva lucruri… A fost un jucător invariabil în top 10, top 5 de mulți ani inca.

„El va fi întotdeauna un jucător daunator și pare că s-a întors într-o formă bună. Va a se impune să mă aștept la cea mai bună tra-ducere a lui Stefanos mâine.”

Transmiteți în curent Openul Frantuzesc din 2024 în sfoara și la teclif pe Discovery+

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe