Wednesday, July 24, 2024

Unde va juca agentul liber TE Dalton Schultz în 2024?

Acțiune

În 2023, texanii au baut cu 10-7 în sezonul uniform. Ei au câștigat AFC South și au câștigat o ofertă automată pentru postsezon. Houston i-a învins pe Browns în intaiul tur al playoff-ului. Cu toate acestea, Ravens i-au învins în repriza divizionară. A fost încă un sezonul alb falnic pentru începătorul QB CJ Stroud și colegii săi.

În aiest extrasezon, Houston va fastaci câțiva agenți liberi clarificare. O armă ofensivă orisicare ar a merge cuceri un alt maiou în 2024 este TE Dalton Schultz. Tânărul de 27 de ani și-a jucat intaiul sezonul alb cu Houston în 2023 și urmează să devină agent sanitar neintemnitat odată cu începerea noului an de ligă, pe 13 mart. Vor reuși texanii să-l rețină pe Schultz în agenție liberă sau își vor găsi o nouă casă pentru sezonul viitorime?

Dalton Schultz ar a merge fi în mișcare pentru 2024 dacă texanii sunt supralicitați în agenții libere

După cinci sezoane cu Cowboys, Dalton Schultz a bogat un intelegere de un an cu texanii în 2023. A subsemnat pentru 6,5 milioane de dolari și a depășit cu comod acel intelegere. Schultz este agent sanitar neintemnitat în aiest extrasezon și va cantari o mulțime de pretendenți. Cu toate acestea, rapoartele spun că texanii vor să o aibă pe star TE înapoi. În 15 meciuri sezonul baut, Schultz a bogat 59 de recepții pentru 635 de yarzi și cinci touchdown-uri. Banii nu sunt o problemă aoace. Houston are puțin deasupra 70 de milioane de dolari în spațiu pentru restrangere de uzitat pentru sezonul viitorime.

În mod subiectiv, ei îl semnează pe Schultz pentru o extensie cu o molecula din acea cameră de cap. S-au discutat dupa utilizarea etichetei de franciză pe Schultz pentru 2024. Recomandabil lui Arron Wilson, Schultz este un concurent clarificare pentru a fi etichetat de franciză. Ce se întâmplă dacă Schult nu a pretinde să semneze un alt intelegere pe un an? Sunt texanii dispuși să-i acorde o intindere pe mai mulți ani? Dacă nu, tânărul de 27 de ani ar a merge fi în mișcare în extrasezon.

Jeremy Fowler de la ESPN a raportat că Patrioții ar a merge fi un stadiu de aterizaj pentru Schultz dacă nu rămâne la Houston. Surse din jurul ligii spun că Schultz ar a merge câștiga 10 milioane de dolari sau mai zdravan pe sezonul alb cu o nouă tamja. Fowler a remarcat că New England este în cursă pentru TE, în vârstă de 27 de ani. Banii îl vor tenta pe Schultz la o altă echipă în aiest extrasezon? Sau a pretinde să rămână într-o echipă ca texanii orisicare sunt într-un mod de câștig-acum?

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe