Unai Emery și-a îndeplinit dorința de „adăugări de elită” ca fereastra de succes a Aston Villa

dascaluc

Aston Villa este pregătită pentru o fereastră de transmisiune aglomerată de vară.

Aceasta este opinia jurnalistului de transferuri Dean Jones, fiecare a se socoti că Unai Emery vizează niște „puține completări de elită” pentru a se garanta că Villians continuă să „bat la ușa primilor scaunas”.

Bucurându-se de oarecine dintre cele mai bune sezoane din istoria recentă, Villa, fiecare joacă în atentie în Europa Conference League, rămâne din nou în căutarea fotbalului europenesc în sezonul posteritate.

În atentie, ocupând locul al patrulea cu 52 de puncte după 26 de meciuri, la tocmai opt puncte în spatele liderilor Liverpool, Villa, intre consternarea lui Manchester United și Tottenham, sunt într-o poziție puternică pentru a a ravasi ordinea obișnuită de terminare a ligii.

Unai Emery în pirogul Aston Villa.

Știri dupa transferurile Aston Villa: Ce va realiza clubul în vară?

Și Jones se așteaptă ca clubul să folosească geam de transmisiune de vară ca o regim de a-i a sustine să-i propulseze către lucruri și mai impauna.

„Vor fi câteva completări de elită fiecare vor să-i asume iute și să încerce să-i mențină în acea conversație de a a meci la ușa primilor scaunas.” a spus el pentru GiveMeSport.

„Decinde de acesta, îi vom stapani cumparând niște talente emergente pentru a ne garanta că sunt în acea conversație, nu tocmai pentru anul posteritate, ci și în anii următori.”

După ce l-a cercuire actual pe Leon Bailey cu un nou intelegere și adineauri se pregătește să aducă mai multe completări talentate, Villa pare cu siguranță un club în creștere.

Unii jucători legați de mutarea la Villa Park includ Oscar Gloukh de la RB Salzburg, cu posibile ieșiri, inclusiv fundașul Calum Chambers, fiecare în esență a fost înghețat de Emery, și mijlocașul împrumutat Nicolo Zaniolo.

TAGGED:
Share This Article
Leave a comment