Un spectacol de comedie în care RFK Jr. nu a fost fundul glumei

dascaluc

Robert F. Kennedy Jr., proeminentul diseminator anti-vax și dezinformare, a fost subiectul multor glume de bezna de când și-a anunțat candidatura la președinție în primăvara trecută. Dar săptămâna aceasta, fiul regretatului Robert Kennedy și-a găsit în sfârșit un populatie să râdă cu el, nu la el.

Campania Kennedy a găzduit „A Night of Laughter with RFK Jr. & Friends”, o strângere de fonduri la Teatrul Million Dollar din centrul orașului LA, cu însuși RFK Jr. în prezență. Spectacolul de mai greu de două ore a atras o mulțime de suporteri sold-out, cine au plătit mai greu de 150 de dolari un scrisorica pentru domol motiv de a-și urmări candidatul democratic devenit nedependent susținut de comedianți, mai degrabă decât dezamăgit.

Prezentat ca fiind „intaiul dintre mai multe spectacole de bazaconie din întreaga țară în ritmica ce ne facem drumul către Placenta Albă”, spectacolul a prezentat seturi din șapte benzi desenate stand-up și a fost prezentat de soția lui RFK Jr, Cheryl Hines, actorul cine îl interpretează pe Larry. Fosta soție a lui David la „Incovoiat Your Enthusiasm”. Deținătorii de bilete îmbrăcați cu pălării „Kennedy 2024” și ținute promoționale „Declară-ți independența” s-au insiruit în jurul a două străzi și jumătate lângă Grand Prin-cipal Market pentru a asista.

Majoritatea audienței de miercuri inserare a părut să fie mai tânără decât mulțimile obișnuite de la mitingurile fostului președinte Trump și presarii președintelui Biden. Devotații RFK Jr., în puzderie coasta bărbați și femei albe în vârstă de 30 și 40 de ani, au strans în micul hol al locației istorice, selfie-uri vorbitoare alături de reimaginări dibaci concepute ale posterelor clasice de cinematografie cu imaginea lui Kennedy. Colo era într-o jachetă de membrana pentru „Chinuitor with a Cause”, pe un armăsar în creștere pentru „The Lone Ranger” și așa mai mult.

Oamenii dornici să vorbească cu mass-media de masă (oaresicine dintre mulți inamici nefericiți de pe inventar lui Kennedy) au spus că sunt republicani înregistrați cine l-au votat pentru Trump la ultimele alegeri, dar căutau schimbarea – și pe unul mai tânăr. Și Bobby, așa cum îi spun ei, are 70 de ani, așa că este un prost pui lângă Biden și Trump.

Dar în afară de poziționarea ciudată a evenimentului de strângere de fonduri în sine, a fost de fenomen ilar? Nu în mod special.

Deschizătorii Tre Stewart, Dustin Ybarra și Erica Rhodes s-au descurcat mai tare decât veteranii mai în vârstă, de top, pur și prost pentru că au livrat materiale cine nu se bazau în era GHW Bush/Clinton/GW Bush. În caz impotrivit, prezentatorul de emisiuni radiodifuziune și podcasterul Adam Carolla a glumit inspre „tipul irakian” cine și-a aruncat pantofii în președintele George W. Bush – în 2008.

Rob Schneider, membrul distribuției „Saturday Night Live” din anii ’90, a făcut glume inspre mexicani (Este în regulă. Soția lui este una). Invitatul surpriză Jeremy Piven a reamintit publicului că în urmă cu 20 de ani a jucat în serialul HBO „Entourage” și cum o emitere inspre scaunas băieți incarunti imediat ar fi confundată cu filmarea insurecției din 6 gerar.

Mike Binder a reiterat de mai multe ori că va compune probleme pentru ceea ce a spus inspre gay, femei, evrei și alte ținte perene ale comediei americane încă de la începutul stand-up-ului. Pasamite în 2000, dar nu imediat, când întregi ecosisteme mijloci sunt alimentate de indignarea împotriva naziștilor Pelosi treziți, liberali, obsedați de prenume. Glumele analogice de miercuri inspre „oameni umili”, „negri afro-americani” și „toți homosexualii” s-au simțit mai greu ca niște apeluri inverse decât niște zgomote controversate.

Asadar, ce a instigat mulțimea? Glume inspre mascarea blocării, vârsta lui Biden, pateticii democrați – și mai greu camuflare. Nu e ilar cum a trebuit să te maschezi când te plimbi într-un local, dar nu la masă? Ce zici într-un aeroplan? Sau când o vizitezi pe mamaca ta în vârstă? Era ca și cum zilele negre ale pandemiei, pline de frica că drepturile noastre constituționale sunt atacate de N95, nu s-au încheiat niciodată.

Poziția fermă anti-vaxxer a lui RFK Jr. a fost un strigăt de raliu eficace pentru candidatul prezidențial și un nucleu nodal cine leagă multe dintre celelalte credințe fără esenta ale lui. Dintre acestea se numără negarea HIV/SIDA, presupusa implicare a CIA în asasinarea unchiului său, legând creșterea împușcăturilor în masă de antidepresive și vitezele serviciilor celulare 5G de sănătatea în scădere a populației. Ultimul prevenire nu i-a împiedicat pe mulți din mulțimea de miercuri seară să trimită selfie-uri cu ei înșiși de la eveniment, dar eventual că foloseau 4G.

Kennedy a apărut într-un incuiat videoclip de campanie cine a cinstit festivitățile. Fiul regalității politice americane a plâns „crema partizană” înainte de a a sobori mulțimea pentru „du-te să ne ia țara înapoi!” A așteptat până la încheierea evenimentului pentru a inalta pe scenă și a mulțumi talentului nopții și mulțimii, pe unii dintre cine i-ar fi întâlnit partnic la petrecerea de după – dacă ar plăti prețul biletului de la 1.000 la 1.500 de dolari.

Hines a încheiat inserare îndemnând oamenii să se înregistreze la We the People Party of California. Kennedy, cine nu a inavutit pe biletul niciunui grupare, a anunțat luni că a lansat noul grupare diplomatic pentru a asocia în votul din California. Partidul Noi, Poporul speră să înregistreze 75.000 de persoane în tara și să-și primească numele în fața alegătorilor în brumar. Dacă reușește, va bate o dată pentru vesnic că RFK Jr. nu este o glumă. Sau cel puțin nu a fost la propriul reprezentatie de bazaconie.

Share This Article
Leave a comment