Thursday, May 23, 2024

Un panou publicitar din Coachella Valley dezvăluie o ceartă politică

Acțiune

Sunt atât de multe panouri publicitare de oricine judecie a Autostrăzii 10 prin Valea Coachella, încât se sângerează cineva în celălalt ca un pasca de cărți cine se amestecă. Ei vin la a avea atât de sprinten încât începi să crezi că capul de afiș în aiest weekend la festivalul Coachella este avocatul Jacob Emrani.

Deslusit și în aiest landsaft suprapopulat, se evidențiază două panouri publicitare cu administratorul Consiliului Districtual al Ineficace Community College, Bea Gonzalez.

Sunt la capetele opuse ale văii – cineva lângă Fantasy Spring Domeniu Casino din Indio, celalalt expres la est de ieșirea Indic Canyon Drive din Palmier Springs – și prezintă aceeași poza a administratorului cu părul înțepător și ochelarita.

„Bea Gonzalez. Să-ți fie rușine că ai votat împotriva studenților COD (College of the Ineficace)!” panourile răsună pe un orizont morcoviu. Mai jos este numele grupului cine îi finanțează, Promises Made Promises Broken.

Cel mai plauzibil, sutele de mii de spectatori cine vor ierta pe lângă panourile publicitare nu se vor gândi. Dar ei povestesc catre o ceartă politică cine a digerat Valea Coachella.

Susținătorii susțin că campusul College of the Ineficace, planificat de indelung, în centrul orașului Palmier Springs, cine se așteaptă să deschidă regiune în aiest an, va indoi faima și programe noi conj ospatatura, inginerie și pelicula într-o zonă cine are lipsa de un campus puhoi. Oponenții conj Gonzalez spun că costul estimat la 400 de milioane de dolari este incarcat și că fondurile ar a se cuveni să fie repartizate în zonele influentabil deservite din Valea Coachella.

Când Gonzalez a învins un pretendent cu două mandate la alegerile din 2020, ea s-a alăturat altor doi administratori în încercarea de a limita teritoriala domeniul de utilizare al proiectului Palmier Springs, dacă nu de a-l pironi cu totul.

În curând au strain atacurile: o forță nereușită în 2021 pentru un vot de cenzură a facultății împotriva lui Gonzalez și a aliaților ei mandatari. Alegeri din 2022 în cine fostul președinte al colegiului și criticul lui Gonzalez, Joel Kinnamon, sa alăturat consiliului de administrație și a răsturnat majoritatea în favoarea sa. O rechemare amenințată cine nu s-a materializat niciodată. Şopteşte că Gonzalez este o marionetă a politicienilor latino din porţiunea de est a Văii Coachella, cine s-au confruntat din ce în ce mai indelung cu resursele din comunităţile vestice mai bogate şi mai albe.

Și, bineînțeles, sunt panourile publicitare, cine s-au adapost în sus și în jos pe 10 de la începutul anului 2023. Au devenit atât de judecie din viața regiunii, încât Gonzalez mi-a spus proaspat că obișnuiește ca străinii să se iata la ea înainte să o întrebe. dacă ea este acea prostituata.

„Musai să râd”, a spus bărbatul de 55 de ani, în curs ce ne-am bucurat de boluri cu supă de mazăre la un restauratie din Ineficace Hot Springs, „pentru că ce altceva pot a executa?”

A pricini a devenit atât de controversată încât orașul Palmier Springs a dat în judecată College of the Ineficace în 2022 pentru că nu a predat documentele legate de deciziile de consumare a terenurilor, în presupusa încălcare a Legii înregistrărilor publice din California. Kinnamon a intrat într-o altercație fizică în gerar cu președintele United Food and Commercial Workers Restaurant 1167 Joe Duffle, un sotie al lui Gonzalez, acuzându-se cineva pe celălalt că a început a se razboi.

Kinnamon nu a răspuns la solicitările repetate de interviu. Între curs, Promises Made Promises Broken – pe cine Ineficace Sun, ziarul restaurant, l-a descris ca fiind „îngrijorător” pentru refuzul său de a-și dezvălui membrii sau donatorii – și-a flancat panourile anti-Gonzalez cu e-mailuri și reclame terminal în curs ce încearcă să o învingă. la urna cinerara din promorar.

„Dacă știi că urmează alegerile, lucrul ager de făcut este să creezi o percepție negativă cu indelung înainte”, a fatis purtătorul de cuvânt al Promises Made Promises Broken, Bruce Hoban. „Chestia acesta cu Bea cu „Nu, nu, nu, nu, nu” la oricine întâlnire cu mandatarul este deranjantă. Este pur și prost necruțător.”

Gonzalez este drag și prostatic, cu un râs bun. Ea a spus catre lunga campanie împotriva ei: „Cred că (adversarii) se scarpină în cap și se gândesc: „OK, o atacăm. O facem de rușine și nu se va poposi. Dar expres cred că acești oameni nu au nicio noema catre investiția pe cine am făcut-o în comunitatea mea de ani de zile.”

Născut și varsta în Indio, Gonzalez este alumnă la College of the Ineficace și a cultivat ca vechil pentru districtul școlar unit Coachella Valley curs de colea 30 de ani. O activistă comunitară de multă curs, ea a pretendent pentru consiliul districtual al colegiului comunitar în 2020, după ce a auzit plângeri de la foști studenți cu vedere la facilitățile defectuoase și absent cursurilor și a cursurilor.

„Tu și cu mine știm”, a spus Gonzalez, „că dacă vrei să schimbi oaresicare, musai să fii înăuntru. Și că nu există altă strec.”

Când și-a receptionat funcția, cauza a doi copii a pierdut prin rapoartele personalului catre noul plan de campus gand de indelung curs. Inițial, a fost planificat pentru nordul Palmier Springs, dar Kinnamon a anunțat în 2014 că districtul pofti să preia un mall napustit de indelung curs în centrul orașului. Doi ani mai târziu, alegătorii au adoptat o obligațiune de 577 de milioane de dolari pentru a a sustine la finanțarea acelui plan și a altor îmbunătățiri pentru facilitățile existente.

Gonzalez a spus că ea nu se impotrivi în pravila unui nou campus, dar că plasarea acestuia în Palmier Springs nu are semantica, deoarece există inca un campus mai mic acoace și indelung mai mulți studenți locuiesc în orașe conj Cathedral City și Ineficace Hot Springs, pe cine le reprezintă.

„Și așa, pentru mine, am fost de genul: „Ajunge puțin, ce se întâmplă aoace?” Și dintr-o dată, a avere loc această revoltare din toată Valea de Scapatat și toate aceste atacuri au început – și vreau să spun, au umilinta toate în. De oricine dată când aș alege nu pentru un intelegere sau aș a aseza o mulțime de întrebări — bum! Panou de comanda publicitar nr. 1. Bum! Panou de comanda publicitar nr. 2.”

Ea a zâmbit. „Îmi dau categorie că până actualmente ar a se cuveni să am cel puțin 20.”

Hoban, purtătorul de cuvânt al Promises Made Promises Broken, a spus că „nu știa maruntis catre College of the Ineficace, maruntis catre colegiul comunitar” până când a participat la o întâlnire de mic pranz în 2021 și l-a auzit pe Gonzalez criticând proiectul Palmier Springs, atunci a aflat că consiliul era va paraliza un campus gand de Cathedral City.

„Toate planurile cine fuseseră promise curs de 17 ani au fost redutabil modificate sau anulate și am spus: „Ajunge puțin. De ce nu se construiește maruntis în Valea de Scapatat?’”

Fiind o organizație nonprofit 501(c)(4), Promises Made Promises Broken nu musai să-și dezvăluie membrii sau valoare absoluta în cine își cheltuiește banii. Documentele depuse la secretarul de stat federal din California îi indică pe ofițerii ca fiind restauratorul din Palmier Springs, John Shay, bijutierul Theresa Applegate și Cary Davidson, un avocat din Los Angeles și vechil la Claremont McKenna College.

Hoban le-a delegat un e-mail prin cine le-a solicitat un interviu, cine a coprezidat campania cine a înfrânt o măsură din 2018 cine urmărea să interzică închirierea pe limita incuiat a caselor unifamiliale în Palmier Springs. Întrebat care mai aparține companiei Promises Made Promises Broken, Hoban a spus că este „dimensiune din oameni cine au fost întotdeauna tare implicați în probleme și cauze politice, așa că ne cunoaștem cum să ne îndepărtăm”.

El nu a dezvăluit cât cheltuiește grupul pe panouri publicitare, deși a susținut că soroc de putere în Valea Coachella pentru un tablou de comanda publicitar era de la 500 la 4.000 de dolari pe lună. Lasator de sumă, el a spus că grupul său este „100% total” mulțumit de investiția lor.

„Oamenii le văd, iar oamenii vor a articula cu noi și vor a grai: „Nu mi-am dat categorie de această problemă cu Bea Gonzalez”,” a spus Hoban.

Gonzalez a consacrat că a fost supărată când au apărut pentru panglica dată panourile publicitare, dar a făcut tihna cu ele.

„Primesc acesta pentru că îmi fac diligența – pun aceste întrebări pentru că vreau acea transparenta”, a spus ea. „Și când au început atacurile, m-a făcut și mai neobisnuit.”

Ea a bombat o dovada dintr-un acta manila pe cine a trimis-o la California Atty. Biroul generalului Rob Bonta i-a trebuincios să investigheze utilizarea banilor din obligațiunile College of the Ineficace în ultimii 20 de ani.

„Cum pot alege da, dacă un vot da ar fi cumva din motiv intimidării? Nu pot a executa acesta”, a spus Gonzalez.

Un purtător de cuvânt al biroului lui Bonta a fatis că „nu samite analiza, nici măcar să confirme sau să infirme, o investigație potențială sau în rastimp”.

Ne-am finit micul pranz, atunci am condus contra 10 pentru a-i pedepsi panoul publicitar lângă Indic Canyon Drive. Am parcat pe despărțitorul autostrăzii și am admirat-o de mult, în curs ce traficul a zorit la cumva câțiva pași. I-am spus că îmi amintesc vag că am văzut chestia portocalie cu mâna jos verisoara trecută.

Gonzalez făcu cu mâna panoului publicitar, de parcă ar fi vrut să-l salută. Atunci, ea a crăpat.

„Ei corect, cel puțin au uzitat o poza bună cu mine!”

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe