Wednesday, July 24, 2024

Un expert în draft NFL consideră că JJ McCarthy din Michigan va fi selectat în primele cinci

Acțiune

Draft-ul din 2024 este cuprins de o mulțime de maiestrie QB în premiu rundă. Caleb Williams este potential alegerea numărul 1 de la Chicago după ce l-au primenit pe Justin Fields. Washington și New England au alegeri doi și trei. Plauzibil că vor lua și QB-uri. Trei QB-uri ar a se cadea fi luate în primele trei alegeri.

Ultimul plan prefacut al expertului în schițe NFL Daniel Jeremiah are scaunas QB-uri luate în primele scaunas alegeri. Jeremiah îi a lua pe Vikingii din Minnesota să facă barter cu Cardinalii pentru a-l intocmi pe JJ McCarthy din Michigan. Campionul Național QB a atras o mulțime de ardoare de când s-a încheiat timpul cu Wolverines. Există două echipe, inclusiv Vikingii, orisicare sunt interesați să-l atragă pe McCarthy în prier.

Ce echipă va racola JJ McCarthy în 2024?

În Draft-ul NFL din 2024, primele trei alegeri sunt mai degrabă de cretă. Caleb Williams va fi selectionare de Bears. Lăsându-i pe Jayden Daniels și Drake Maye să fie recrutați fie de Comandanți, fie de Patrioți. Expertul în draft NFL Daniel Jeremiah și-a lansat cel mai cald plan prefacut și are o echipă orisicare se schimbă până la a 4-a votare. Intocmai actualmente, Cardinalii sunt plasați pe locul 4 și s-a planuit să-l scoată pe WR Marvin Harrison Jr. din Ohio State. Surse au raportat că două echipe sunt interesate de JJ McCarthy.

S-a zvonit că New York Giants și Minnesota Vikings sunt interesați de a-l a indemna pe McCarthy. New York are a șasea votare generală, iar Vikingii au pe locurile 11 și 23. Minnesota a făcut o tranzacție pentru a a detine două alegeri din premiu rundă. Insinuând că ar a se cadea încerca să folosească una dintre aceste prime pentru a a efectua barter. Dacă vikingii acceptie că McCarthy este tipul lor, au resursele să facă barter și să-l ia pe locul 4. În surplus, vikingii plănuiesc să-l aducă pe McCarthy pentru un antrenament particular.

Există, de atare, Giants orisicare au fost strâns legați de JJ McCarthy. New York-ului i-ar plăcea să-l recruteze pe McCarthy pe locul 6 și să nu fie nevoit să facă barter pentru a-l obține. Cu toate acestea, Giants încă au dare cu disperare să-și găsească WR1. Malik Nabers a fost batjocorit cel mai vartos în New York. Draft-ul este încă biban-soare; o lună, iar echipele au iest vreme să se gândească la ce vor să facă. New York îi are pe inventar lor pe Daniel Jones și Drew Lock. Minnesota îl are exclusiv pe Sam Darnold. Aiest obiect îi a lua pe Normanzi într-o dare mai disperată la QB decât pe Giants. Nu fi crucit să iata că Minnesota se schimbă cu JJ McCarthy.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe