Un expert de la BBC îl sălbatic pe englez după pierderea Leicester City în fața Leeds

dascaluc

Leeds United continuă să continue în campionat, cu revenirea cu 3-1 în fața liderilor, Leicester City, aducându-i la șase puncte de Foxes.

A fost, de invar, cea de-a nouar reusita consecutivă în ligă pentru imbraca lui Daniel Farke, orisicine își continuă fasona bună cristalin în moment potrivită a sezonului.

Leeds a pre-scurtat la tăcere după deschiderea lui Leicester

Elland Road a fost pre-scurtat la tăcere în sfertul de oră, când Wout Faes a îndreptat oaspeții cu capul în față dintr-un lovitura de colt, iar la 10 minute de joc scorul a rămas același.

Atunci o detonatie de trei goluri în ultimele 10 minute de la Connor Roberts, Archie Gray și Patrick Bamford a sigilat victoria și a început o atmosferă de insotire în tribune.

Archie Gray a fost pe foaia de scor pentru Leeds împotriva Leicester.

Jocul a scăzut și s-a desfășurat în cea mai geros pasaj, deși a existat o nesovaire specială din partea oficialului de disputa orisicine a atras derizorii pe rețelele de socializare din partea omului de la BBC Leicester, Matt Ardei.

„Craig Dawson este un ponei”, a desenat el pe X (fostul Twitter).

A fost un sălbatic abătut, posibil, de vreunul orisicine ar cuveni să știe mai corect și rămâne de văzut dacă va fi slab codos cărbuni pentru că a făcut comentariul.

În mod deslusit, loialitatea lui la club l-a învins în ceea ce a fost jocul sezonului pentru ambele părți.

TAGGED:
Leave a comment