Sunday, April 21, 2024

Un actor de la Hollywood în valoare de 95 de milioane de lire sterline investește în Leeds United, un bărbat de 59 de ani este un fan al clubului

Acțiune

Megastarul de la Hollywood și cunoscutul fan de la Leeds United, Russell Crowe, și-a dovedit investiția în clubul din Yorkshire, ca grupare a preluarii 49ers Enterprises.

Bărbatul de 59 de ani și-a făcut publică investiția când a fost întrebat asupra potențiala sa implicare în Wrexham, după ce au umblat zvonuri că actorul Boinic ar a se cuveni fi implicat în ținuta galeză.

„Nu am nicio grupare din ceea ce se întâmplă în Wrexham, omule”, a fatis Crowe prin intermediul Yorkshire Evening Postul mare.

„Sunt praci sensibilizat de Ryan și Rob și de ceea ce obțin, dar nu fac grupare din acesta. Cu toate acestea, am o relatie praci mică imediat banesc cu LUFC prin intermediul familiei 49er. Asadar, da, bine… dar opus.”

49ers Enterprises a receptionat controlul nemarginit catre Leeds verisoara trecută, după ce l-a cumpărat pe fostul posesor Naveta Radrizzani, orisicine deținea un pasca minoritar din 2018. Ca grupare a deținerii lor, au receptionat o suma de celebrități ca investitori, cu superstarul înotării Michael Phelps și jucători profesioniști de cotitura. Jordan Spieth și Justin Thomas toți implicați.

Crowe este cel mai actual numire adăugat pe listă și este, de invar, cinevasilea dintre cele mai bogate, cu o eficacitate netă de semen 95 de milioane de lire sterline.

Actorul de la Hollywood a fatis că a fost fan Leeds în cherchelit și fanii clubului din Yorkshire vor fi fericiți să aibă pe cinevasilea dintre ei implicat în culise – placid cât de mic ar fi rolul lui.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe