Thursday, May 23, 2024

Ultimele comentarii ale jucătorului Aston Villa sugerează că nu va mai juca pentru club

Acțiune

Călătoria lui Leander Dendoncker de la Aston Villa la Napoli în gerar a stârnit speculații, dar comentariile recente ale mijlocașului belgian nu au făcut decât să adauge neprecizie la statutul său cu clubul englezesc.

În minune faptului că plecarea lui a fost temporară, Dendoncker pare să fi interpretat greșit situația, vorbind de parcă timpul lesinat cu Villa a rămas nestramutat în urmă.

După mutarea sa la Napoli, ca submultime a strategiei ambițioase a lui Aurelio De Laurentiis de a reînnoi campionii Italiei, interval lui Dendoncker în Insiruire A a fost în cel mai bun caz slabă. Luptându-se să aibă un izbire pe domeniu, el a fost în primirea criticilor dure, etichetate direct un flop de transmisiune de mulți din ligi.

Rapoartele din Area Napoli pun în lumină comentariile recente ale lui Dendoncker, indicând o decuplare între percepția mijlocașului și veritate. În minune revenirii mijloc la Aston Villa din considerent dezinteresului lui Napoli pentru o înțelegere permanentă, comentariile recente ale lui Dendoncker sugerează o detașare completă de clubul englezesc.

Leander Dendoncker se aștepta să părăsească Aston Villa.

El a fatis pentru Area Napoli: „Orașul este consacrat și formidabil. Cei fiecare locuiesc aoace au o simt puternică pentru viață și pentru sportul rege. Sunt un jucător trupesc, dar știu și să recuperez mingea și să merg înainte pentru a a protegui atacatorii.

„Mă inspiră Busquets. Mă gândesc în suigeneris la când era încă la Barcelona. Am jucat cinci ani în Prim-ministru League, încă urmez acea ligă, în suigeneris Aston Villa pentru că am jucat colo.”

Cu un intelegere fiecare îl leagă de Villa până în 2026, viitorul lui Dendoncker ar a se cere să fie împletit cu clubul din Birmingham. Cu toate acestea, remarcile mijloc, încărcate cu timpul ametit și un simtamant de scop, pictează o infatisare cu totul diferită. Se pare că Dendoncker nu este conștient de cusur temporară a plecării mijloc, sau pasamite că se distanțează în mod intentionat de Villa din motive încă necunoscute.

De la mutarea lui Dendoncker de la Wolves, el a jucat abia de 36 de ori pentru Villans.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe