Sunday, April 21, 2024

Tyrann Mathieu crede că Bijan Robinson din Atlanta va fi „special” în cariera sa

Acțiune

Cu cea de-a 8-a votare în Draft-ul NFL 2023, Falcons l-a distins pe RB Bijan Robinson din Texas. Tânărul în vârstă de 22 de ani a bogat o tonă de hype la ieșirea din capacitate. Este un atlet fulminant și a bogat o performanță solidă ca începător. În invidie talentului pe fiecine l-a bogat imbraca în agresiune, Atlanta a ispravit cu 7-10 în 2023.

A fost al treilea sezonul alb succesiv cu scorul de 7-10 și de aceea antrenorul central Arthur Smith a fost concediat. Smith a fost un portsatelit ofensiv și totuși a reușit să nu-l folosească pe Robinson în mod adevarat. Cel puțin așa a vedea rivalul de categorie Tyrann Mathieu. Actual, a sonor asupra valoare absoluta în fiecine Bijan Robinson va fi un jucător „suigeneris” în cariera sa. De invar, a luat în considerare valoare absoluta în fiecine începătorul RB nu a fost vechi corespunzător în 2023.

Bijan Robinson a innebunit comparații în Hall of Fame de la siguranța Saints, Tyrann Mathieu

Veteranul de siguranță Tyrann Mathieu absolut și-a încheiat al 11-lea sezonul alb profesionist și a văzut indelung sportul rege. Sezonul apus a fost rata de asigurare șansă a lui Mathieu de a ademeni împotriva unui adversar de categorie și începător RB Bijan Robinson. În două întâlniri împotriva lui Falcons, siguranța Sfinților a văzut destul de indelung încât să creadă că Robinson are abilitățile de a fi un jucător de elită. Actual, Mathieu a participat la podcastul Green Light găzduit de fostul jucător NFL Chris Long. Siguranța lui New Orleans a bogat cele mai infatua laude pentru Robinson și l-a comparat cu talentul din Hall of Fame.

Mathieu a făcut raportare la Marshall Faulk, Edgerrin James și LaDainian Tomlinson. Toți cei trei jucători sunt consacrați în Pro Football Hall of Fame. Eventual Bijan Robinson să devină cest tip de jucător în cariera sa? În sezonul său de începător, Robinson a jucat în toate cele 17 jocuri și a făcut 16 starturi. El s-a pripit pentru 976 de yarzi și scaunas touchdown-uri. În velur, a adăugat 58 de recepții pentru 487 de yarzi și scaunas touchdown-uri de obtinere. Tânărul RB tocmai a zgâriat potențialul a ceea ce cumva a infaptui în NFL.

Vorbind cu Chris Long, Tyrann Mathieu a remarcat că Falcons nu l-au vechi pe rookie RB în moduri corecte. Cesta este catva ce noul coordonator ofensiv Zac Robinson va căuta să schimbe în 2024. Sezonul apus, Robinson a împărțit portatorii de RB Tyler Allgeier, în invidie faptului că începătorul este formidabil sănătos. Nu vă așteptați să fie așa în venitor. Atlanta a vechi o votare de top 10 pe Robinson pentru un cauza. El va fi liderul lor în 204 și potential are un sezonul alb de fuga. Mai distins actualmente că Kirk Cousins ​​este QB-ul său de duca. Depășește a restrange pentru Bijan Robinson în cariera sa în NFL.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe