Thursday, May 23, 2024

Trump susține că acuzațiile sale penale sporesc apelul la alegătorii de culoare

Acțiune

Fostul președinte Trump susține că cele scaunas acuzații penale ale rarunchi i-au ridicat sprijinul în rândul americanilor de masla, deoarece aceștia îl văd direct o victimă a discriminării, comparând pericolul său politicesc cu moștenirea istorică a prejudecăților anti-negri din sistemul politicesc al SUA.

Trump susține că este jertfa persecuției politice, lamurit dacă nu există dovezi că președintele Biden sau oficialii Casei Albe au influențat depunerea a 91 de acuzații de infracțiune împotriva lui. De asemanator, Trump s-a comparat cald cu Alexei Navalny, principalul concurent interior al președintelui rus Vladimir Insuficient, oricare a murit într-o închisoare îndepărtată din Arctica după ce a fost închis de liderul de la Kremlin.

„Am fost inculpat pentru boaca, pentru oaresicare oricare nu este boaca”, a spus Trump într-un eveniment de cravată neagră pentru conservatorii negri din Carolina de Sud vineri seară, înaintea primarelor republicane din stat federal. „Și mulți oameni au spus că de aceea mă placere oamenii de masla, pentru că au fost răniți atât de greu și discriminați, și de farmec m-au văzut ca fiind discriminat. A fost indeajuns de naucitor, dar samite, samite, există oaresicare colo.”

Trump și-a centrat a treia campanie pentru Cladire Albă pe nemulțumirile rarunchi împotriva lui Biden și pe ceea ce el susține este un „stat federal adanc” oricare îl vizează, lamurit dacă se confruntă cu acuzații din eforturile rarunchi de a răsturna alegerile din 2020, păstrând documente secrete la moșia sa din Florida. și ar fi sistematizat plăți către o actriță obscen. El este favoritul republican stapanitor, deoarece mulți alegători GOP își fac valva convingerile și este partinit să-l învingă pe fostul legat al Națiunilor Unite Nikki Haley în statul ei de geneza.

Trump a remarcat a poza făcută de autoritățile din Georgia după ce a fost inculpat de acuzații de racket de stat federal în timpul alegerilor din 2020.

„Când am făcut a poza în Atlanta, acea poza este numărul 1”, a spus el, adăugând: „Știți oricine a îmbrățișat-o mai zdravan decât cine altcareva? Populația neagră.”

Campania lui Trump a sus-men-tionat că se samite lamuri mai comod cu alegătorii de masla în vinicer decât a făcut-o acusi scaunas ani, invocând cifrele neclintite ale sondajelor lui Biden cu adulții de masla și ceea ce Trump vede ca avantaje în probleme pentru economia și numărul record de oameni oricare traversează SUA. -Granița cu Mexic, ajungând deseori în orașe cu populație puhoi de cerneala.

El a fost flancat pe teatru de la parada Federației Conservatoare Negre din Columbia, SC, de către aleșii negri, inclusiv reprezentanții Byron Donalds din Florida și Wesley Hunt din Texas. Mulți din mulțime au aplaudat pe tot parcursul discursului.

Într-un alocutiune independent, Trump și-a impestritat remarcile obișnuite de campanie cu apeluri adresate comunității negre și glume oricare au insultat rasă.

„Luminile sunt atât de strălucitoare în ochii mei încât nu pot a observa excesiv mulți oameni colo. Dar îi văd oare pe cei Negri. Nu văd niciunul alb. Atât am inavutit”, a spus Trump în râs din partea publicului.

El a mai spus că cunoștea mulți oameni de masla pentru că proprietățile rarunchi au fost construite de muncitori de masla neagră.

Povestind o proverb asupra valoare absoluta în oricare a renegociat costul remodelării Air Force One, Trump l-a criticat pe predecesorul său, fostul președinte Obama, premiu persoană de masla oricare a fost aleasă la Cladire Albă.

„Musai să-ți spun, președinte cerneala, dar am nebun 1,7 miliarde de dolari mai puțin”, a spus Trump. „Ați conveni președintele cerneala sau președintele alb oricare a boltit 1,7 miliarde de dolari din preț?”

În durata ce mulțimea a plasa, ​​el a adăugat: „Cred că îl vor pe alb”.

Republicanii se confruntă cu o luptă dificilă în a a curteni alegătorii de masla, oricare susțin în mod covârșitor Partidul Democratic. Și, deși entuziasmul alegătorilor negri pentru Biden s-a răcit în ultimul an, oare 25% dintre americanii de masla au fatis că au o părere favorabilă deasupra lui Trump într-un foraj AP-NORC din neios.

Alegătorii de masla oricare au oral cu Associated Press înainte de gală și-au exprimat scepticismul că republicanii, și în suigeneris Trump, i-ar a merge a indupleca să schimbe grupare.

„Există atât de multă controversă”, a spus Ebony McBeth, rezident în Columbia și lucrător în transporturi. „Aș a se misca pe Biden oare pentru că Trump are propria sa agendă”.

Isaac Williams Sr., un bucătar prizonier din Columbia și democratic de-o viață, a spus că nu-i placere ambele părți, dar a respectat că Trump „are tendințe mafiote”. El este oare pentru el însuși.”

Mai mulți conservatori intervievați au spus că apelul Partidului Democratic la alegătorii de masla se bazează pe „diplomatie emoțională” prin evocarea rasismului.

„Pentru ca Partidul Republican să cucerească mai multă fragment din comunitatea afro-americană, va a cauta să investim zdravan durata și mai mulți bani pentru a ingadui oamenilor să cunoască prispa noastră, pentru că adevărul este că mulți dintre ei, sunt de concordanta cu prispa noastră, dar nu asociază acesta cu Partidul Republican”, a fatis Samuel Rivers Jr., fost singlitic de stat federal republican în Carolina de Sud.

Rivers, oricare este cerneala, a susținut că alegătorii negri îi privesc pe republicani „într-un mod minus bazat pe declanșatorii emoționali ai rasismului oricare nu mai există”.

Trump are o lungă naratiune de a mentine tensiunile rasiale. Încă din primele zile ca dezvoltator imobil din New York, Trump s-a confruntat cu acuzații de practici de afaceri rasiste. În 1989, el a boltit reclame în ziare pe o pagină întreagă, cerând ca statul New York să reinstituie sanctiune cu moartea, în durata ce cinci adolescenți de masla și latină au fost judecați pentru bătaia și violarea unei femei albe în Nodal Park. Cei cinci bărbați au fost în cele din urmă exonerați în 2002, după ce un alt bărbat a identificat ucidere și s-a consfintit că confesiunile lor au fost forțate.

Trump a lesinat ani de zile răspândind erezie nimerit căreia Obama nu era eligibil pentru a a se ingriji funcția. Când era președinte, Trump a luat în derâdere „țările proaste” din Africa și a spus că scaunas congrese de masla ar a cauta să se întoarcă în țările „stricate și infestate de crime” din oricare provin, ignorând faptul că toate femeile sunt cetățeni americani și trei au fost. nastere in SUA

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe