vineri, aprilie 12, 2024

Trump se pregătește să participe la o strângere de fonduri pentru un creator al „separarii de familie”

Acțiune

De când președintele Trump și-a părăsit mandatul în 2021, conacul său Mar-a-Lago din Florida a devenit un loc obișnuit de structura pentru evenimente de strângere de fonduri oricine susțin candidații și cauzele republicane.

Săptămâna aceasta, participanții vor plăti până la 100.000 de dolari pentru a a tine o organizație aliniată la prochimen oricine pare a fi cea mai animatoare pentru alegătorii republicani: imigrația și granița.

Trump este programat să apară la o strângere de fonduri joi la Mar-a-Lago pentru fundația Border911, propriu site-ului web al organizației. Organizația nonprofit a fost înființată anul turmentat de Thomas Homan, un fost director temporar al Serviciului de imigratie și vamă din SUA, oricine a contribuit la implementarea și supravegherea controversata a „politicii de despartire a familiei” a fostului președinte și rămâne un susținător categoric al lui Trump.

Ceremonie a dus la separarea a circa 5.000 de copii de membri ai familiei adulți oricine au fost reținuți pentru urmărire penală în identitate cu randuiala de „toleranță nula” a epocii Trump. Un judecător federativ a blocat în cele din urmă despărțirile, iar unii copii încă nu s-au unit cu familiile lor.

Sondajele recente în statele de luptă arată că Trump este fruntas, iar imigrația pare să fie o menire din argument.

Republicanii văd o oportunitate în impopularitatea președintelui Biden în rândul alegătorilor cu curiozitate la prochimen graniței. Deși Trump a fost prudent dacă va reinstitui separarea familiei, el a oral la un miting din Wisconsin săptămâna aceasta asupra crimele presupuse comise de migranți, spunând că a bogat loc „o cotropire a țării noastre”.

Într-o declarație scrisă, purtătorul de cuvânt al lui Trump, Karoline Leavitt, a spus că „milioanele de ilegali pe oricine Biden i-a reinstalat în America nu ar a urma să se simtă comod, deoarece extrem curând vor povarni acasă”.

„Urgent după întoarcerea președintelui Trump la Biroul Eliptic, el va in-trema toate politicile rarunchi anterioare, va introduce noi măsuri de reprimare oricine vor a expedia intrucat de șoc tuturor traficanților criminali din sistem solar și va aranja fiece forta federală și de circumstanta necesară pentru a constitui cea mai gramada operațiune de surghiun din sistem solar. Istoria Americii”, a spus Leavitt.

CITIT  Judecătorul eliberează calea ca Trump să facă recurs decizia care o menține pe Fani Willis în cazul alegerilor din Georgia 2020

Susținătorii imigrației și susținătorii lui Biden au criticat apariția programată a lui Trump alături de figuri pentru Homan, asupra oricine se canta că a condus o politică unică crudă.

„Nu vorbesc asupra separarea familiei, dar cu iest eveniment, el canta cu viers cumsecade, că este pentru iest tip de rautate”, a spus Beatriz Lopez, director secund al grupului de advocacy Immigration Hub. „El va a reuni și a surghiuni oamenii oricine sunt aoace și au contribuit la această țară… El va in-trema toate politicile crude din turmentat, pe oricine majoritatea alegătorilor le-au respins în mod categoric.”

Ei au criticat, de atare, opiniile și limbutie presupusului concurent republican inspre acestui subiect impozabil, spunând că stârnesc teama în rândul americanilor și împart țara.

„Trump demonizează imigranții, numindu-i „animale” și spunând că „otrăvește sângele națiunii”,” a fatis co-președintele de campanie Biden, Sporis Escobar (D-Texas), într-o declarație scrisă.

„Nu este materialist de soluții reale pentru a a drege sistemul nostru de imigratie defectuos – el se concentrează pe întoarcerea oamenilor unii împotriva altora și să stârnească ura pentru că a se inchipui că acesta îl va a sprijini om politic.”

Propriu campaniei rarunchi, Trump dori să pună capăt cetățeniei prin erect de naștere pentru copiii imigranților oricine nu au poluat pravilicesc și să limiteze accesul acestor copii la pașapoarte și numere de aparare socială. El dorește, de atare, să emită un categorie consiliu de ministri oricine să dicteze că copiii născuți în această țară musai să aibă un părinte oricine este cetățean american pentru ca și ei să devină cetățean.

Reprezentanții Homan și Border911 nu au răspuns solicitărilor de comentarii. Dar scopul lor „este să-i educe pe americani cu curiozitate la faptele securității graniței și, apoi când America va alege pentru conducerea noastră, ei vor înțelege devastarea, faptele, cauzele și rezultatele, invar încât să poată lua o darzenie în cunoștință de cauză”, propriu grupului. site-ul web. Trump a fatis în repetate rânduri că și-ar a dezidera să-și găsească un loc de muncă pentru Homan în administrația sa dacă va câștiga în brumar.

CITIT  Mulți alegători creștini din SUA văd imigrația ca pe o criză. Cum să o rezolvi este locul în care diferă.

ABC News a raportat ciclu trecută că scopul evenimentului ar fi cela de a strânge bani pentru a aranja un tur al statelor câmpului de luptă înainte de alegerile din brumar.

Biletele pentru eveniment încep de la 1.200 USD și ajung până la 100.000 USD. „Biletele VIP” includ o „operație foto cu formatie Border911 și invitați speciali”, propriu site-ului web al grupului, oricine canta că evenimentul este extenuat.

Homan a găzduit o strângere de fonduri în 2023 la Mar-a-Lago pentru o organizație oricine sprijină oamenii oricine au fost arestați pentru că au participat la insurecția din 6 ghenarie. Și-a inconstient cea mai gramada menire a carierei în aplicarea frontierei, iar foaie Atlantic l-a descris erect „părintele” politicii de despartire a familiei. În verisoara anului turmentat, cercetătorii au dezvelit că circa 1.000 de copii încă nu fuseseră reuniți cu părinții sau familia lor.

Homan, oricine a făcut campanie cu Trump în timpul primarelor, a apărat randuiala, spunând că a indurerat oamenii să treacă peste-auriu graniță.

„Sunt rău și ostenit auzind asupra separarea familiei”, a fatis ziarul Hill Homan, anul turmentat, la un eveniment om politic conservator. „Știi, încă sunt dat în judecată pentru acesta, așa că haide să mă ia. … Concluzia este că am practic legea.”

„Când eram polițist în New York și am prins un tată pentru violență domestică sau pe oaresicine pentru (guvernare sub influență), am osebi acea pojijie”, a adăugat el mai târziu. „Când încalci legea cu un zgamboi, vei fi despărțit.”

În indrea, judecătorul de comitat din SUA, Dana Sabraw, a acceptat un soglasuire între Uniunea Americană pentru Libertăți Civile și guvernul federativ oricine blochează ritm de opt ani guvernul federativ de la separarea familiilor în scopul împiedicării imigrației. Același judecător din 2018 a dispus încetarea separărilor și a trebuincios ca copiii să fie reuniți cu familiile lor.

CITIT  ne vom strădui să înțelegem companiile Bitcoin

Abilitate a fost „brutală, ofensivă și nu respectă noțiunile tradiționale de fair-play și decență”, a scriptic Sabraw.

Guvernul federativ are în reluare permisiunea să separe copiii, dar în cazuri extrem limitate – cum ar fi dacă un părinte reprezintă o amenințare pentru copii sau dacă părintele este osandit pentru infracțiuni grave. The Times a raportat în indrea că familiile au fost separate anul turmentat – departe după ce Trump și-a părăsit mandatul – în ritm ce erau procesate la granița dintre SUA și Mexic, lângă San Diego. Iest munca a bogat de-a a efectua mai degrabă cu volumul de oameni oricine corabier la graniță decât cu o politică de toleranță nula, au spus oficialii.

Susținătorii imigrației nu sunt mângâiați de restricțiile privind politicile generale oricine ar a inchide separarea copiilor de părinți. Todd Schulte, președintele grupului FWD.us, a fatis că neglijarea repetată a lui Trump față de statul de erect și dorința declarată de a descreste numărul de persoane oricine trec granița și de a a surghiuni persoane fără poluat pravilicesc sunt motive de îngrijorare.

„Această regulare (ACLU) este cheia și este importantă. Este profund legea”, a spus Schulte pentru The Times. „Dar există atât de multe lucruri oribile pe oricine președintele Trump și formatie sa au promis să le facă. Există toate motivele să întrebați dacă ar a efectua acesta din nou?

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe